Najbolje pivo koje ste ikada pili / objektivno najbolje pivo na svijetu

1. E jebiga sad, za 4 bih ga menjao.

2. YeahBatch
    у како јебе ваљевско, сад га пијем

u ns pojavilo.100 dinzi u kavani.ima u dve.dobro je.tako sam u zvezde kovao zajecarca.valjda nece da propadne ko zajecar.

3. valjda nece da propadne ko zajecar.

neće dok god budemo imali ovako visok kvalitet vode, posebna odlika valjevskog kraja, najviše zahvaljujući reci Gradac. Ambalaža zidarca se nije menjala vec 150 godina, samo se čistila.

4. ма серем, мењао бих га за три мерака

5. Od domaćih pivara Kabinet pa Kruger.

6. Sinoć pio Laško. Vrlo dobro pivo, i dalje...

Zaječarsko mi se sjebalo, ima već podosta.
    Erdinger je dobro.

7. Od piva koje ima da se kupi kod nas hajneken i zajecarsko su mi ok.lav ako bas mora,jelen izbegavam.

8. Jelen je tri puta bolji od Lava.
    Lav je ono što ostane posle kišeljenja kupusa na dnu bureta, pa pomešasno sa ostacima sa tabana i ispod palačnog nokta + voda i metil alkohol.

9. Jelen mi je previse gaziran,nema ukus piva.

10. Jelen i Lav su mi skoro podjednako loši.

11. Laško je odlično pivo.

12. I ja trenutno najviše pijem Laško što se tiče kućne/klupice varijante. Povoljna cijena limenki, a dobro pivo. Čak im je i dvolitra odlična.

Zaječarsko mi postalo previše gazirano. Pils mi je trenutno bolji od njega, jer su im iste cijene, tj. najjeftinije su njihove gajbe.

Nektar je dobar, njega najviše u gradu pijem. Ponekad tamno Nikšićko, fino zna leći, mada je nezgodan mamurluk kad ga čovjek previše popije, više je fensi.

Apatinska dvolitra je trenutno najlošija. Pio prije neki dan u gostima, odvratno jebote, pi, totalno propala. Cijena takođe govori o kvalitetu, najjeftinija dvolitra. Pu!

Pivo rulz
    http://dumpfm.s3.amazonaws.com/images/20100822/1282521471643-dumpfm-snafu-1276573333460-dumpfm-noisia-pissing-boring.gif

13. Lasko su mi svi nahvalili,bas cu da probam neki dan.

14. јеботе, како то да га нисам ни ја пробао…

15. Dobro je Laško. Ko voli blaže pivo, bez previše gorčine. Meni se sviđelo.

16. Pijem 3 piva godišnje, nisam ljubitelj i neki koji se razume. Lav je bio dobar 3 meseca dok je imalo zaliha koje odstoje od punjenja posle se pretvorio u kerov kurac kad su potrošili zalihe i pravo sa trake u kamion počeli da razvoze po prodavnicama.
    Najdobrije što sam pio a probao sam dosta je točeno Nikšićko u Cg, realno. Pozz

17. Ono koje popiješ sa komšinicom pre golden šauera.

18. Bio neko u pivopiji?
    https://www.facebook.com/pivopija.bgd

Meni su ok, imaju razna tamna, svetla, crvena piva, probao sam neki tamni Porter.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.