Najbolje pivo koje ste ikada pili / objektivno najbolje pivo na svijetu

1. imam ovu spravu za gaziranje vode, nikad mi nije ovako dobro izgazirala ko ovom liku

2. taman kad čojk pomisli da je sve izmišljeno, oni opet obrnu igricu

3. Svako koje je ladno xd

4. papet, ono što mogu da ti preporučim je da zaobiđeš toster i uštediš kintu, odeš lepo na riblju pijacu u beer store i duplo jeftinije prođeš, uzmeš flajke za poneti i bleja
    http://beerstore.rs/shop

5. NikolaCar SMRT viski hahahahaha

6. Westvleteren 12

Ubjedljivo najbolje. Jebem mu ja mater što je tako dobro.

7. Tipa šljive i vanila, jebem ti majku kakav ukus

8. Ps, to pravi neka mala fomaća destilerija, ovaj magarac ga samo flasira. Dobar je viski, ako se dobro sećam 58-59% alkohola.

9. Naći ću ti koja je destilerija ako hoćeš, mene blam te etikete lolo

10. Sanitarni kakvi su burgeri za jesti tamo?

11. Sta ima da mi trazis brt pa ne bih kupio nesto sto se tako zove taman nikad ne popio viski

12. brate,moram priznati da ne znam o cemu se radi.ili sam zaboravio o cemu sam divanio ili si pogresio nesto.

13. Pomesao te sa krompirom haha

14. Zivojin Misic
    Sta ima da mi trazis brt pa ne bih kupio nesto sto se tako zove taman nikad ne popio viski

Da ti nacrtam, destilerija pravi viski, i prodaje ga u okviru destilerije da li bez imena i etikete da li sa nekom internom etiketom. Ova lobanja ga kupuje na veće kolicine i lepi svoje etikete i prodaje lokalima po vecoj ceni jer se retardi loze na nesto sto se tako zove. Dakle, mogu da ti posaljem gde nabaviti tekucinu koja je u roj flasi, i koja je dobra, ali nije daunovski etiketirana. Lolo

15. haha.
    dobro,nedelja je.
    dan za mamurluk di su greske ceste

16. Ova destilerija mislim da pravi te viskije. Isti viski se pravi pod dva imena lolo.

http://twodovesdestilerija.com/

17. Brate svakako ne zelim taj viski, kad nema rakije pijem dzek

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.