Najbolje pivo koje ste ikada pili / objektivno najbolje pivo na svijetu

1. pogledao sam taj toster.deluje mi da je hrana fina.samo sto su se prosrali za cenu valjevskog.180 kinti ne bi kostalo u knez mihajlovoj.
    kada se ljudi iscigane do maksimuma

2. Pomesao sam vas xd

Jebe mi se za pivo, zbog jedenja bih isao jer mi je dosta ljudi nahvalilo vec. Al reko dok sam tamo pa da probam i neko od tih piva sto Reme hvali.

3. Klopa je dobra ali precenjena. Kao i svaki burger igde

4. Da, to mi nije jasno... Gledam neki dan 2 neka nova burgera u meku 520 dinara komad.

Pa jebem mu mater 2 gurmanske za te pare da ocetkas lagano.

5. Dobro kvalitetnije je meso u burgerima, kao prvo ceo je od junetine a junetina je skuplja od svinje. I dresinzi su bolji kao i salata jer je vecinom ajsberg ali vidim ovde se dresinzi naplacuju dodatno sto je govnarluk jbg niko ne uzme bez ijednog

Evo za neko poredjenje
    http://www.intergalacticdiner.com/meni/

6. Jesi jeo pljeskavicu kod onog dede u BG isto cista junetina od prikoga samo luk i biber? Kad mu trazis kecap ili pavlaku on te napusava itd

7. Nisam baš nešto upućen oko cena, ali da ovi nisu malo nadrkali iste? Ili se u stvari plaća atmosfera američkih restorana iz 50'-ih i 60'-tih godina.

8. Nisam i nek popusi kurac xd

9. Gonzo ima i atmosfere i lokacije ali veruj da je jedan ovaj veci burger dovoljan za obrok. Izadje te jeftinije od recimo mekdonaldsa gde mozes da pojedes 3 soma za 15min. A i kul je kad posle izlaska sa pickom odes pa njoj bude bas lepo kad drkas dzuboks i vratis 12 puta istu pesmu recimo ono love love love pa ceo dajner popizdi na tebe al vide da si pijan pa cute

I imaju nju dzersi ded sos, nesto najljuce sto sam ikada probao

Opet kazem, okacio sam samo zbog uporedjivanja, nisam bacio preporuku.

10. Intergalaktik uopste nije skup, a odlican je.

11. Gonzo ima i atmosfere i lokacije ali veruj da je jedan ovaj veci burger dovoljan za obrok. Izadje te jeftinije od recimo mekdonaldsa gde mozes da pojedes 3 soma za 15min. A i kul je kad posle izlaska sa pickom odes pa njoj bude bas lepo kad drkas dzuboks i vratis 12 puta istu pesmu recimo ono love love love pa ceo dajner popizdi na tebe al vide da si pijan pa cute

I imaju nju dzersi ded sos, nesto najljuce sto sam ikada probao

Opet kazem, okacio sam samo zbog uporedjivanja, nisam bacio preporuku.

Ma ne mislim da si bacio preporuku, znam za ovo mesto od ranije pošto mi je kum pričao, ali nisam znao cene. To oko sosa mi ne znači ništa jer ljuto ne volim. Ne sumnjam da možeš da se najedeš od jednog burgera. Ma kakvo poređenje sa Mekdonaldsom, ko ima para da se najede u Meku xd
    Jesi li lud brate da spičkam 60 dinara na ribu xd

12. Papete probao sam tu precenjenu pljeskavicu kod dede... Tanka i ništa specijalno ukusna.
    Najjača pljeskavica u Beogradu je kod Krleta na Vidikovcu, obavezno probajte

13. најјача пљескавица је код николаса на слави

14. Najjača pljeskavica u Beogradu je kod Krleta na Vidikovcu, obavezno probajte

odlična, pljeskavica ko dečja glava

15. Rađ slonovo uvo je poređenje za veliku pljeskavicu
    Dečija glava može biti za ćufte kad su velike

16. Kaze izijem da taj deda drka u pljeskavicu

17. Moze biti i velika kao golub.

18. najbolja pljeskavica je kod bibca

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.