Nekada je postojao Dedinac kod Ekonomske škole u Zemunu (mislim da odavno već ne radi), a bilo je još nekoliko tih lokala u gradu mada je valjda većin bila stacionirana na Novom Beogradu i Zemunu. Mnogo jake pljeskavice je imao lik u pičku materinu.
Pre sat vremena sam pokupio roštilj kod Vuka, al onog na okretnici četrešestice, a i kod ovog gore naručujem redovno i čas je jedan bolji, čas onaj drugi, ali nikad nisam jeo kod njih i pomislio da su među boljima u gradu
Nem pojma, ne jedem često tamo ali kad pojedem svaki put me oduševi, ali svaki. Mnogo mi je bolji od petice i u grčića milenka i u paunovoj (a ovi sa Voždovca se kunu u taj roštilj, nije loše al šta znam, nije sad za vau efekat).
za to kad se kune neko u hranu, najnaduvenija priča u Beogradu je za Pinokio palačinke
Jedno dvadeset puta sam čuo "brate naaća palačinka neweruem nema bolje naš kolko stave", a ono palačinka kao i svaka druga, pogotovu ako staviš nutelu koju možeš da kupiš u prodavnici i namažeš kod kuće, a fazon Keops petsto metara niže pravi slatko-kiselu pohovanu palačinku sa čokoladom i paprati u šatou, a to retko gde možeš da naručiš i lepo je
Mislis kod bibac?
kod bipca je najgramatičnije
https://igx.4sqi.net/img/general/600x600/27745984_UxX9zScJVeA-ZC1ZVuD1XA6oXj4IJAX2Q_vtMy939Rk.jpg
Rađ slonovo uvo je poređenje za veliku pljeskavicu
Dečija glava može biti za ćufte kad su velike
pa nemoj da sudiš dok ne znaš celu priču...
Ta Krletova najveća pljeskavica je debela skoro kolko je široka
500 puta vise volim jesti na ovakvim mestima nego u karibicima i minutama glupavim.
Nekada je postojao Dedinac kod Ekonomske škole u Zemunu (mislim da odavno već ne radi), a bilo je još nekoliko tih lokala u gradu mada je valjda većin bila stacionirana na Novom Beogradu i Zemunu. Mnogo jake pljeskavice je imao lik u pičku materinu.
Kako je ispeče tako debelu pas mu mater jebo
FIGURATIVNO MAGARČE
Ahhahah dočekao sam te za onih 48 ljudi i dva bureta piva, sad smo kvit xdd
ukucao sam KRLE PLJESKAVICA na guglu i izašlo mi ovo, a ovo je neka manja i opet je ko ćufta
https://igx.4sqi.net/img/general/600x600/3bZ6GSzLA-Zl7GFBRtZ7nWhXowSMloKvFA3OjgYsQHo.jpg
Hahaj sta je ovo jebem ti panaiu
Uh uh odlično deluje
Vuk na Mirijevu, al onaj kod kladionica, na Selištu i Vajat na komandi su stvarno dobri. Ostalo je dobro ali nije to to.
Pre sat vremena sam pokupio roštilj kod Vuka, al onog na okretnici četrešestice, a i kod ovog gore naručujem redovno i čas je jedan bolji, čas onaj drugi, ali nikad nisam jeo kod njih i pomislio da su među boljima u gradu
Nem pojma, ne jedem često tamo ali kad pojedem svaki put me oduševi, ali svaki. Mnogo mi je bolji od petice i u grčića milenka i u paunovoj (a ovi sa Voždovca se kunu u taj roštilj, nije loše al šta znam, nije sad za vau efekat).
Gde je to tačno kod okretnice 46?
Edit: lol ja pobrkao, mislio na okretnicu 55, nije to ipak blizu mene
Stvarno kako je isprne unutri, jos ako je punjena pa ta neka masa magma unutri
Sta cemo od priloga biber I spermu xaxaaa udavih se
mada O UKUSIMA NE TREBA RASPRAVLJATI, a i kad sam gladan pojeo bih i mrtvu mačku a ne pljeskavicu kakva god da je
Pa nema sta da je pece unutra kad je soja, skuva se malo i cao
U petici je dobrq vesalica, komotno za dvoje ovih sto jedu 300gr pecenja xd
za to kad se kune neko u hranu, najnaduvenija priča u Beogradu je za Pinokio palačinke
Jedno dvadeset puta sam čuo "brate naaća palačinka neweruem nema bolje naš kolko stave", a ono palačinka kao i svaka druga, pogotovu ako staviš nutelu koju možeš da kupiš u prodavnici i namažeš kod kuće, a fazon Keops petsto metara niže pravi slatko-kiselu pohovanu palačinku sa čokoladom i paprati u šatou, a to retko gde možeš da naručiš i lepo je