Са киме ћете доћи на ревију дефиниција?

1. Samo kiflu nadrobi u neku kesicu, time se omaž vrši lolo

2. Pa kako da omažem ako nadrobim? Poneću koricu, to mi je najslađe.

3. Dobro sada, ja ne bih u tehnologiju ulazio toliko duboko, bitno je da ima za sve. Ali stvarno, ako uzmeš tu kesicu sa nadrobljennim hlebom možeš mnogo više omaža uzeti nego ostali korisnici jer unapred imaš pripremljeni materijal. Meni bi smetalo da omaž odrađuješ sa koricom zbog mrva.

4. Ja ću svoje mrve pokupiti, ne brini.

5. ok, onda kanticu dobijaš u nasledstvo...

6. da možeš paradajz da sadiš u proleće lolo

7. U tome i jeste poenta:)

8. Dokon narod. Ne dolazim.

Добро, знамо сви да си опасно презаузета (то је та заузетост у средњој школи), али зашто је неко докон ако реши да одвоји 2 сата и дође да попије пиво с неким људима које зна и притом упозна неке нове људе?

9. Џими, ош ме водиш на ревију. Некако се плашим сам д'идем...

10. Џими, ош ме водиш на ревију. Некако се плашим сам д'идем...

Брате, поред мене мож' да најебеш, ако се сјате они образовци... :)

11. Нисам мислио да се љубимо и држимо за руке... То може после ако баш мора...

12. А јеби се. :))

13. Samo "veselo" momci. :)

14. Немаш фрке Џими! Трениро сам неке вештине табачке неколко година! Ако крену ти (без)образовци ја ћу им помо... да те браним!

15. Ja ne dolazim.

Ni ja. Daleko u P.M. Bar da imam s kim da dodjem, nego nemam.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.