Ček ne kapiram, sledeća šema će biti šta bi ste obukli taj dan, da li ćete nositi tange ili one standarne, i ono sledeća šema znaci raspoznavanja tipa imaću malo sranje u kosi, obuću maksare.
KOI ste fejseri. valjda će budne tu neko još sa strane, i nije fora da se tamo masa raspoznaje, ukapiraćemo koliki je ko degen u stvarnosti pa će posle da ga pržimo na sajtu lolo
Е, све је то лепо, али ђутуре могу и на пијац. Договорио сам се са Јавиом и Царом, ипак су ми једино остали они од старе екипе, тако да идем само са њима и крај приче. А и они са мном, и тако...
Добро јутро, Колумбо. То покушавам да објасним од првог поста народу.
Polako bre s ti trbusnjaci!
Ljudi, a da neko kaze kad je revija, a?
U tom slučaju, Javio, smem :))
nemoj da neko nije vido:
Ček ne kapiram, sledeća šema će biti šta bi ste obukli taj dan, da li ćete nositi tange ili one standarne, i ono sledeća šema znaci raspoznavanja tipa imaću malo sranje u kosi, obuću maksare.
KOI ste fejseri. valjda će budne tu neko još sa strane, i nije fora da se tamo masa raspoznaje, ukapiraćemo koliki je ko degen u stvarnosti pa će posle da ga pržimo na sajtu lolo
Имају на зелењаку, у пролазу, 10 пари танги за 100 кинти.
27.11 u osam..na kurcu se nosam...tako se i zove...revija 8...
oce biti picki?
Oće, ja dolazim
samo DunCara i ja...
Са Каизеном.
i tako...
CUPIC-u čuvaj se šutke...
Јавио лаганини, ићемо, Ментол не бих те прод'о ни за златне полуге, ал оно идемо сви ђутуре!!!! Оке?
Не знам с ким долазим. Ако ме поведе неко од ових мојих другара дукатлијаша. :) Иначе, не бива сам да долазим.
Е, све је то лепо, али ђутуре могу и на пијац. Договорио сам се са Јавиом и Царом, ипак су ми једино остали они од старе екипе, тако да идем само са њима и крај приче. А и они са мном, и тако...
mojne da pravimo paradu...nađemo se tamo...
nego vidite za taj alkohol el sme da se unosi....
eve ga DŽimi...DŽimi el sme alkohol da se donese?..
ili neko već ima monopol na to?
Јавио, мислим да ћемо га унети у себе још пре 8х, нас тројица у довољној количини, да се тако духовито изразим.
брате не може да се запали пљуга у ксту, а камо ли да унесеш алкохол!
Јебо их ја!
И Данкане, јавио је, да не цитирам сад, позивао све кој су писали на теми... Реално нек иде ко с ким оће, јебена ревија и крај приче
Ima li neko jebanje na toj reviji?