Са киме ћете доћи на ревију дефиниција?

1. Dank zeza me ovaj rođendan kod male..ako idem u subotu za Požarevac da je vidim...onda ne možem da stignem pre...

2. sa svojim alter egom :) najbolje se slazemo

3. eve ga DŽimi...DŽimi el sme alkohol da se donese?..

Ће пробам да прошверцујем неку домаћу раџу.

4. ЈАвио, цирни ти тамо, мали и ја ћемо циркати овде... Па у осам да будемо криви као да смо заједно циркали.

5. ЈА доносим од купине, али чисто да се зна то ће да добије мали број људи. Не зато што сам је платио богаоца, него зато што не дам другима. Џими и Целт од модова добијају сигурно, то се зна :)

6. неку домаћу раџу.

Majka!

7. može tako Dank...

8. Џими и Целт од модова добијају сигурно, то се зна :)

Оооо! Благодарим. Видим ја, биће мајке тамо, што каже Минџ. :)

9. Шлихтара.. ццц

10. Јавио, договорили се, Џими зар си сумњао? Домина, јебеш га, знам момке лично, није то шлихт, а Целт је људина и одушевио ме кад смо се упознали, јебо матер ако лажем-.

11. Ако Домина дође ја знам са ким ћу да одем с ревије! :)

12. Јеботе да, ладно не сме да се пурња.

13. Ja cu da povedem 20 svojih ortaka mrstavaca!

14. Ако Домина дође ја знам са ким ћу да одем с ревије! :)

Са ерекцијом?

15. хуго туга!!!! Али туга! Зато напољу изложба и воздра

16. ako je 27.11. ja ne mogu da dođem :(

17. хахахахахахаха! доћи ћу андркавр.. само да ме овај фејзбук не препозна :п :)
    ЕДИТ: хахахахахахахахахаха x2

18. Фазон уђем, будем два минута, па пљуга, па опет 6 минута, па пљуга. И тако целу ноћ.;)

19. Jel se plaća upad?

20. a čekaj reci te mi, tu će biti kao neki posteri sa istim onim defkama koje i ovde čitamo. Predlažem da date svakom po 5 listova papira, da napise defke, iscitavamo ih posle i kod koga se bude cuo najglasniji aplauz neka bude definicija izložebe.

A, jel da da otkidam?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.