Prijava

Poklanjajte, usvajajte, razmenjujte savete, parite, prodajte, pitajte, slikajte...itd.

Ovo je činčila MO..e sad...čuo sam raznih različitih stvari...neko kaže da sme da jede orahe i lešnike..a neko kaže da ne sme zbog masti...neki kažu da je najbolje da ga hvatam za rep jer je najači tu...drugi opet ni slučajno...pričao sam sa nekim ovde i rekao je da ima činčilu 3 godine..al sam zaboravio ko...pa eto nek stavi neko ko zna nešto više...e i on ima 7 meseci..mužijak je i kontam da bi hteo skoro i da prca...pa ako neko ima neku njegovu vršnjakinju, nek se javi...tj. jel se zna kad oni pocinju da se arče?
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs603.snc4/58332_1267099855987_1784539452_500965_3725294_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs303.ash2/58332_1267099935989_1784539452_500967_4321108_n.jpg

Bubašvabe smo imali, ali su nas napustile poslije jedne deratZacJe. Paukovi nas nisu napustili, ali njih smo premjestili na terasu, jer gosti misle da mi ne čistimo, a to su u stvari paukovi vrijedni pa pletu mreže, kao što neprijavljeni Kinezi kopaju tunele. Njih ne treba hraniti, oni sami uhvate mušice, muve i komarce. Jako dobri i isplativi ljubimci, divna stvar, za studentariju koja želi kućne ljubimce, a nije spremna na velika odricanja.

Kad mogu da arce?
Cim primetis da bezuspesno pokusava da spava tvoje patofne, to znaci da se uzeleo keksa.
Ja sam taj na koga si mislio inace, sto ima cincilanca 3 godine ;)

Vataj ga za kožetinu na leđima, tu ga i mater drži, neće mu ništa bit'.

Brzo su crkle.

Јеси стигла да пожелиш нешто бар?
Имам куче. Нека сорта ловачког пса, али га никад не водих у лов досад. Не'ам ган. А и не волим то убијање животиња. Иначе, зове се Дино и има 7-8 година.

Moj drug je imao zlatne ribice. Dao im ime Bljesak i Oluja. Bljesak bila luda riba, kad uperiš u nju snop svjetlosti okrene se stomakom ka svjetlosti.... Ludo...

Počinjem...
Imam nekog mešanca pekinezera, star je 2 godine, nije ružan kao pekinezer al' je zajebaniji, zove se Laki, imam i rotvajlera, stara je malo jače od 16 meseci, zove se Nila i opasna je, dresirana ali veoma agresivna, svaki put kad vičem na nju skoči na moju nogu i uhvati me i odbija da me pusti dok je ne pomazim.
Imam i hrčka, njega najviše volem, najmanji i najumiljatiji, godinu dana star i mislim da je jedino stvorenje koga se Nila i Laki plaše na celom svetu zove se jednostavno Hrčak jer dugo nismo znali da l' je muško il' žensko na kraju ispade prvoklasni jebač, nisam brojao potomke ali mislim da ih sa godinu dana ima nekih 20-ak.
Imam i akvarijum sa par ribica, e njih najmanje volim, ja samo uređujem akvarijum jednom nedeljno kad se menja voda.
Imao sam i kornjaču, i mačku i papagaja i još jednu džuklu koga sam pokupio s ulice, ali je kornjača crkla a mačka i papagaj su mi napadali hrčka tako da sam ih poklonio a psa sam odneo u selo gde ga je baba zavolela i sad se brine o njemu kao o svom detetu...

kroz moj stan je prosao zoloski vrt, samo sad nema ni jedne zivuljke, im'o sam psa, kanarinca, 5 hrckova, zeca, cincilu i macku, sve pocrkalo samo macka utekla

Da premestim moj post ovde. Džimi, hvala na smernici.
Moja tigrica Rina ima čudnu naviku da jede izmet a nikako da je odviknem od te navike. Ne znam da li je to normalno za papagaje ili je u pitanju neka bolest ili pak loše ponašanje. Ima li neko da mi objasni taj fenomen?

Џими
Има тема о љубимцима:

http://vukajlija.com/forum/teme/16808-kucni-ljubimci
Што се тиче исхране, ту понашање љубимца умногоме зависи од опхођења власника према истом.

Ne znam Džimi. Sve im dajem, mazim ih, tepam im, puštam pesme, crtaće, imaju hranu i vodu, igračke i opet Rina je još uvek nepoverljiva za razliku od Rileta a tu njenu naviku ne mogu da shvatim.

Ja sam imo kornjacu, al pobeze mi...pu...kornjace su precenjene

U životu nisam imao kućnog ljubimca. Nikad me nisu ni zanimali smarači mali , trče po kući , serundaju po tepihu , bučni su..

Имам мешанца, много луд џукац. Мало је рундав и скроз бео.

Ne znam Džimi. Sve im dajem, mazim ih, tepam im, puštam pesme, crtaće, imaju hranu i vodu, igračke i opet Rina je još uvek nepoverljiva za razliku od Rileta a tu njenu naviku ne mogu da shvatim.

Eто ти одговора. Подивљало од размажености. Покушавам да се ставим у ситуацију те твоје птичурине. Да ми цео дан све дају, тепају ми, пуштају цртаће, песме, дају играчке, и још да ми Риле не да мира и кљуца ми мозак цео дан... Па пројео бих сопствена говна после 4 дана.

Коју музику јој пушташ?

Narodnu i stranu zabavnu. Rile cvrkuće a Rina ćuti i povremeno uz semenke gricka izmet koji se slučajno zadesi na merdevinama ili stajalici.

Ја планирам да купим корњачу и да је истренирам да буде нинџа корњача, да га зовем Микеланђело и да га пуштам по кући да лети.
Пуштаћу му ону пјесму Тинејџ Мјутант Нинџа Тртлс да се истрипује мало, и везаћу му око тинтаре ону траку да буде потпун.

Кад смо већ код тога, ово је најјачи љубимац, пресмија' сам се синоћ

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/403983_3392377564925_1134210125_3142022_1092207232_n.jpg

јој ја нећу ни да почнем о својим кућним љубимцима, лака им црна земља. или гдје год да су.

Narodnu i stranu zabavnu. Rile cvrkuće a Rina ćuti i povremeno uz semenke gricka izmet koji se slučajno zadesi na merdevinama ili stajalici.

Е, па, Риле је шабанеску и одговара му народно, такав му и надимак. А Рина очигледно штује нешто друго. Пробај ово да јој пустиш, то све женшћине воле:

http://www.youtube.com/watch?v=NtBlW-soukA