Prijava

Кад би Лула испричала о њеним љубимцима, мислим да би мога лок ође :)

а нећемо да закључавамо, шо јес јес :)

Ptičurini jednostavno fali nekoliko hromozoma, zato i jede izmet. Nema tu spasa osim da je pustiš da radi to što radi.

Е, па, Риле је шабанеску и одговара му народно, такав му и надимак. А Рина очигледно штује нешто друго. Пробај ово да јој пустиш, то све женшћине воле

Hahahahaha idi u tri krastavca! :D Pre će da dobije srčku od toga nego da zapeva i da prestane da radi to što radi, a Rile bi pošandrcao. :)
Pitala sam veterinarku i rekla mi je da je to normalno i da ne brinem. Prvi put se susrećem sa takvim ponašanjem pa mi čudno. :)

http://i41.tinypic.com/2z65w04.jpg мој свети Гејоргије убива аждаху

Već rekoh negde, razmišljam o pazarenju ježa, bez zajebancije. Iskustva, preporuke? Bez humora sa čačkalicama, molim. :)

Имао сам једног у дворишту... неких пола сата.
Колко знам, имају хрпу паразита, па види...

Već rekoh negde, razmišljam o pazarenju ježa, bez zajebancije.

Jedino rešenje da mu nađeš ženku i pustiš da oni odrade sami preostalo....ne vidim drugi način da pariš ježa, da se tako duhovito izrazim...

Imaš ježeve u pet-šopovima, nisu mnogo skupi za održavanje, mislim da sam gledala nešto na enimal-plenetu, ali ima poteškoća u održavanju higijene. :) Pored svakodnevnog čišćenja gajbice, što se podražumeva, moraš da ih redovno kupaš, što može dugo da traje zbog iglica, moraš dopreti do kože ispod njih, da im se ne bi namnožili paraziti. Beli (albino) ježevi su osetljiviji od običnih, i moraš redovno i oči da im pregledaš. Sad, nemoj me držati za reč, raspitaj se i u pet šopovima, mada oni će ti sve reći samo da bi kupio, tako su meni rekli za crvenouhe kornjače da će narasti najviše za kao dlan, ali one porasle, bile su veće od cele moje šake, mogle su da izađu iz akvarijuma, morala sam ogroman novi da im kupim. :D

Inače, imam pitanje za ljude koji se razumeju u pse. Doduše, ne planiram sigurno bar još godinu dana, možda i više da nabavim novu kucu, ali da li bi neko mogao da mi kaže koja rasa bi mogla da dođe kod nas u kuću. Imamo ogromnu baštu, ali mama ne bi htela nekog mnogo aktivnog psa, onako umerenog, kome bi bila dovoljna jedna do dve duže šetnje i bašta da se rastrči. Imala sam malog haskija, ali su mi ga ukrali. Iako sam se ja super sa njim slagala, pošto smo oboje hiepraktivni i izlazili smo napolje po sto puta, on je bio srećan i miran dok sam ja bila tu, ali kad sam otišla, mojima je bilo mnogo teže sa tako aktivnim psom. Da, trebalo bi da dobro podnosi mačke, pošto sada imamo mačka koji regularno dolazi kod nas, prisvojili smo ga zvanično. :) Ja sam htela psa iz azila jer su oni uglavnom već socijalizovani, ali mama bi htela rasnog, pa mislim da je bolje da se raspitam unapred.

Smorka. Možda ovaj. Njemu je sve ravno do Kosova i nije toliko aktivan. :)
http://i149.photobucket.com/albums/s54/Millica9/32.jpg

Hahaha, jao viiiidi gaaaa! Šarpej, je l' tako? :) Je l' voli da se mazi, pošto moj brat samo zbog toga i hoće psa ili mačku. :)

Šarpej, je l' tako? :)

Tako je! :)
Evo ti sve o njemu.
http://www.bercek.biz/content/view/25/1/lang,serbian/

A kako je sarpej mekaaan..
Lepa kuca.
Samo nemoj u cajna taun u BG..
Ima ga merkaju za pecenje.

ozbiljno

@СМарко,
zmija ima kućicu! hahahaahaha :)))))

@YeahBatch
Moj mačak isti kao tvoja mačka, ozbiljno.

E, Vučko (tako mi se zvao haski :D), pročitaću. Bole da se na vreme raspitam, da posle ne bude problema. :)

Samo nemoj u cajna taun u BG..
Ima ga merkaju za pecenje.

Hahahaha, čekaću da se podgoji, pa ću onda sa njim da paradiram. ;P

YeahBatch, е, слатки су обоје. Посебно ми се свиђа маца, volim te obične, domaće crnobele mace... Moj mačak je beo sa onim zelenim šarama... Nije lepotan nikako, bio je sa ulice, jedno uvo mu izgriteno od tuča, fali mu zub, ali je glavni baja u ulici. Samo se ugojio od kad je došao kod nas. :) Jako ga volim, nije lep, al' je jako umiljat. :)

obične, domaće

Hoces da kazes da je moja macka jednostavna i seljacka?

Moj mačak isti kao tvoja mačka, ozbiljno.

Dosta macica lice na mog macora, obidje sve sto moze. U februaru ga nema kuci po nekoliko dana. lololo

Hoces da kazes da je moja macka jednostavna i seljacka?

Otkud sad seljačka? Hoću da kažem da je domaća, kao i moj mačak. Obična, bez atačmenta u vidu zakrivljenog uha, dugačke dlake, spljoštene njuške i tako to... Još je i crno bela, a takve su mi onako najdraže.