Prijava

Dosta macica lice na mog macora, obidje sve sto moze. U februaru ga nema kuci po nekoliko dana. lololo

Hahahah, sve je moguće. lololo

Ma zajebavam se, Smorena. :)

Ma zajebavam se. :)

Cccc, stidi se, zezaš tu naivne devojke, kao neki ulični mačor. ;P

Jaoooo, moj u februaru... On je pre bio toliko debeo i pufnast... Poslala mi mama njegovu sliku u februaru.... Smršao je duplo, ma više! Bio je jako vredan. :D

Mesecka, Smorenoj sam napisao, ali ti nekako pre mene poslala.
Sto se tice toga da moj macak prca sve redom, to se ne zajebavam.

Nisi precizirao kad si poslao prvo, a šta ja znam, zajebant si ti ovako. lololo

Имам пса, дворишни љубимац, мислим да може да уђе у избор за најглупље куче. Иначе је ок, лаје само кад је на ланцу, уједа ретко, само мене једаред. Једе све, није пробирљив, мада највише воли домаћу живину, са обавезном предигром у виду гоњења исте до изнемоглости пре дегустације.

ЕДИТ:
Иначе, зове се Дино, мада не верујем да је свестан тога јер се ни на шта не одазива.

Zajebo sam se kad sam napisao ker, jer je zensko. A ja navikao da je zovem "Ker". Ne znam ni kako joj je ime, moji kuci je zovu Dusica, Djina i ne znam kako sve jos.

Sad izgleda otprilike ovako:
http://www.dodaj.rs/f/3x/2S/4s4LJZHO/dsc00660ps7.jpg
Nije na slici moj ker, mada svi pulini su isti.

Иначе, зове се Дино, мада не верујем да је свестан тога јер се ни на шта не одазива.

Ja ako budem imala dobija kad budem samostalna (obožavam ih), dala bih mu obavezno ime Alfa. :)

Ovom malom haskiju što su mi ga ukrali sam htela da dam ime Erlang po onom psu sa vučijim instinktima u ''Vučijem totemu'', ali je Vučko pobedilo. Ista verzija otprilike, samo drugi jezik. Ali ako nabavim ponovo neku vukoliku rasu, ima da insistiram na tom imenu. :)

Erlang

Да будем искрен, много ружно име. :D

Не иде:

Ерланжеее, дођи, кобасица.

Znam da je komplikovano i glupo da se dozove, ali toliko mi se svideo taj pas u knjizi... A vučije štene koje je on čuvao se zvalo Vučko. :) Tako da sam to ime već ispucala. :)
Zvala bih ga: ''Erliiiii, ajde da jedeš....'' :D U stvari ja ovako dozivam pse: ''Kuuucoooo, kuc, kuc, kuc?'' Pa ime nije ni bitno. :)

Tata 'teo psa da nazove Hasa, mama htela da ga gađa papučom. :D Mačak je Micko, već po starom imenu, a sad dolazi i nekakva debela mačka sa jako kratkim nogama, kao salama, ona se zove Micika. Reatrdirano. Papagaj mi je Ronald, još od pre deset godina, po Ronu. :D

Ма, шалим се ја :)

Hasa

Е то је име за пса.

po Ronu

Јеремији?

Hahaha, ne pada mi na pamet da mu dam to ime. I ja bih te papučom za to! :DDD

po Ronu

Haha, ma ne, onaj Ron iz Harija Potera, otprilike smo dobili papagaja kad je izašao drugi deo filma, pa brat hteo to ime da mu da. Mada samo kasno skontali da je žensko. :) Tačnije prošle godine jesnela jaje. Kako, Boga pitaj. Vetar je oprašio. :)

Šar pej kolko god da izgleda mekano i flafičasto u principu ume da bude mnogo nadrndan ker, to je pas koji je nekada košišćen za borbe, i dosta njih koje viđam su poprilično oštri prema drugim životinjama. Mada naravno ne mora to da bude pravilo.
To dal će da se slaže sa mačorom ti ne zavisi ni najmanje od rase...al bukvalno to nema baš nikakve veze, ako se od malena navikne na mačora neće biti nikakvih problema.
A po pitanju izbora rase....zavisi za šta vam pas treba, tj. dal hoćete samo ljubimca ili da ima i neke čuvarske osobine?

Jel hoćete velikog, srednjeg ili malog psa?
Dugodlaki, kratkodlaki...? Ima dosta rasa koje bi mogao da ti predložim :D

Što neće da se učitaju slike?

A po pitanju izbora rase....zavisi za šta vam pas treba, tj. dal hoćete samo ljubimca ili da ima i neke čuvarske osobine?

Jel hoćete velikog, srednjeg ili malog psa?
Dugodlaki, kratkodlaki...? Ima dosta rasa koje bi mogao da ti predložim :D

Čula sam da Šarpej ume da bude nezgodan, tj. na Enimal Plenetu sam gledala. :) Pa, neki manje aktivan pas, ne treba da bude čuvar. čisto kao ljubimac i kraća ili dlaka srednje dužine. Recimo Semi bi bio idealan da nema toliko dugu dlaku, znam da niko od mojih ne bi imao živaca da ga četka, a ja sam kući svega tri meseca do četiri. :)

Kaki crni šarpej, el znate vi kolko to košta?
A jedini šarpej kog sam zgotivio je bio najplašljivije kuče koje znam.
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/308045_2192349461596_1632936529_2303274_3878916_n.jpg

Može li neko da mi odgovori zašto neće da se učitaju slike sa imageshak-a?