Kućni ljubimci

  1. Ucini mi se da je naziv teme "Krajisnici". Koj kurac?

  2. Imao sam psa, neka vrsta terijera ali sam ga našao na ulici imao je nekoliko meseci bio je baš sladak. Ali posle mesec dana ćale morao da ga odvede negde jer je počeo da jede cveće, patike i papuče komšijama tako da je bio nepodnošljiv, šteta bio je lep pas.

  3. Voleo bih da kupim engleskog buldoga, ali da ne moram da ga platim milion maraka.

  4. vidi ga ker! :) ima facu za internet :D

  5. Kaki je ovo vučnjak? :)

  6. Ја имам пуну кућу паукова. 'Ел се то рачуна у кућне љубимце?

  7. Kaki je ovo vučnjak? :)

    Мешавина вучјака и штатијазнам чега...
    Овде их називају " Lupo montaro". Што у буквалном преводу значи "Планински вук".

  8. Meni je moj najdraži kućni ljubimac (kompjuter) crko. Poslednje reči su mu bile: zuuuuuuu,u, u - u - u... u.

  9. Pa vidim, žutinjav je. Meni se više sviđa ovaj nego čist vučjak. Dobar je :)

  10. Ima li neko iskustva sa skotnim ženkama zamoraca? Konkretno me zanima da li postoji mogućnost da se proveri da li nosi mlade ili ne.

  11. Jes' je vodio na ultrazvuk? Šta njen otac kaže na sve to?

    Elem, ako se udebljala naglo, kad je uzmeš u ruku pažljivo i osjetiš da joj se nešto mrda u stomaku (znači da je sigurno prebacila bar 25 dana odoka), natekle joj sisurine i crvene su, veličine od 3 do 5 milimetara, čudno se ponaša, insistira na lubenici oko božića i traži joj se kiselo i taaaako....

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.