Kućni ljubimci

  1. Ko će drugi znati te stvari nego Skočimiš... :)

  2. Nisam, skupo. Ćale se buni, ali njega niko ništa ne pita...

  3. Ахахах прави сајјановци :)

  4. Lololo, bar sam mogla i da potrefim crtani pa da sam im dala neka normalna imena tipa Leonardo i Donatelo, ali mi je bilo glupo, jer nisam imala četiri kornjače. Ova manja (Vegi) je imala neki jako lep oklop sa metalik odsjajem, ali kako rastu, šare im se sve više gube, ostaju samo ove kod stomaka, mada i one gube na finesama, ranije je tu bilo mnogo više boja. Stalno ispadali parčići oklopa kako su jele i rasle. :)

  5. Лео и Донатело су комерцијала:) Кул су! Не разумем се у рептиле да бих ти ишта могао рећи, али, ако тако губе своје боје, како ћеш после успети да их разликујеш?

  6. O, jebem mu lebac, ladno mi progutao kilometarski post. Reko', nažalost ima nekoliko meseci kako su pokojne. Ima mnogo obaveza oko njih. dok su male ne prljaju mnogo, ali kako odrastaju, mnogo brzo prljaju vodu, toliko da mora da im se menja savki dan. A i imala sam poprilično veliki akvarijum za njih. Kao onaj kafe-sto. Morao je oklop redovno da im se održava, da se pazi na očne infekcije i da im se peru spojevi između oklopa. :)

    Lako sam ih prepoznavala. Goki je ovaj levi, nemirni, i tu mi se pokušao otrgnuti iz ruke, Vegi je bio mirniji i nije imao crvene šare iza uha. .

  7. :( Smorka... Moj Koja je uginuo od konjuktivitisa, tako su rekli. :) Jbg. Ja čuvam oklop.

  8. три љубимца, три слике. нећу да нападнем тему ко ону са фотографијама вукалијаша ОБЕЋАВАМ! мојне ме неко банује

  9. аааааањњ, прегледала сам цијелу тему, прелијепе су вам све пујде (пси)! остале живуљке бљак х)

  10. Нису моји, него од ове газдарице код које станујем
    http://www.youtube.com/watch?v=otEXvrq-6bE

  11. http://www.dodaj.rs/f/2k/WI/MyVWhS7/toti.jpg
    moj mačak, ceo dan proveo na stolici.
    inače nisam ljubitelj mačaka, ali ovaj je bio divljak pa se nameračio na moje dvorište pre 2 godine. i eto ga sad tu, volimo se ko najrođeniji, iako nije uspeo da me ubedi da su mačke bolje od kučića.

  12. to sto voli, kakva kurac zena

  13. Jel imao neko problema sa štenećakom?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.