Ко последњи победник 78

1. Iako neće da ima neko dejstvo, evo i ja da ti kažem: Jano, nemoj da jedeš više :)

2. MISU JEDAN :))))))
    pih!
    mrzi me da ustanem da piskim..

3. Piški u gaće... ionako si to pola života radila, neće da ti zasmeta da se podsetiš još jednom :)))))))

4. E, želja mi je bila da pobedim nekad u ovoj igri... Sad bi bilo trulo...

I meni! Gledaj pa zapamti... ;)

Predražinjo, neću se besim... Mislila sam, ali neću ovog da obradujem,neću sad za inat! :))

Jano, zdravo... Nisam do sad imala čast, zar ne? :))

5. Jacka ja nisam imala cast :))) zdravo! :)

6. Nije mi jasno kako se do sad nismo srele, kad ja ovde redoovno prebivam, a vidim i ti si upućena :))
    No, sad je bolje... Ne volim kad mi nešto promakne :)

7. Ojojoooj,žemske :))

8. Ćao, Gogili :))
    Nema časova danas, pa nedelja majka mu stara :))

9. Nema časova,al' sam sva kilava :/
    Malo da vas "vidim",pa idem :)

10. Citiracu Gogu "Ojojoooj,žemske :))"

11. De si,muzičaru :))

12. Umalo i ja da budem takva ali NE DAM... Nešto su me nagazili od kad sam se probudila, ali sam se otrgla nervozi. :)
    I kad nas vidiš, 'oćeš nas onda naslikati? :))

13. Ehehehe,Jaco,nešto mi sve kilavo,pa i inspiracija..a malo mi teško da se trgnem :)

14. ajooooj ljudi. opet mi se piski. :)))
    bas sam popisulja :D
    cozdra vozdra ljudi pristigli :)

15. Jano,upišuljo :))))))
    Da se nisi prehladila? :))

16. Kako je ovog nedeljnog popodneva? :)

17. Ćao, FMN... :))
    Ova Jana baš ima problema sa bešikom. A da kupiš negde neku rastegljivu, si razmišljala? :)

18. ma bolesna sam. :( izgledam ko jebeni rudolf bre :( nos mi crven slinim ko da podmazujem patos bre :( ruzna! sam! :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.