Ко последњи победник 78

1. Gore glavu, ta ružnoća prođe! :)

2. Au,što mrzim nedeljno popodne,pa još kad sve to "zabiberi" ovakvo šit vreme i par kg više...uf! :(

3. ja mrzim nedelju. kad svi zderu sarmu a ja ne smem :/

4. Dobar dan dobri ljudi! :)

5. Popodne još i dobro spram večeri...
    Ama kakvi kg više, ja sad pobegla u sobu od štrudle, sve me gleda sa stola. :)

6. e ja volim nedelju. nekako mi je ususkan dan. Nista niko ne radi. Popodne je mirno i bez stresa. Napolju tako tuzno pada mrak. A ja u sobici slusam muziku kucam se sa vama i pijem car. Nekako opusteno :))))

7. Ooo,stigo i filozof! :))
    Ma,meni čim se približe zimski meseci-kile samo ripaju!Užas!

8. Ja zbog svega toga ne volim nedelju.

9. e bre devojke.
    svako vece pred spavanje popijete supenu kasiku meda na koju pospete cimet. sa mnogo vode. i nema kilograma na guzi :O)

10. remorkeru ja zato sto si oportunista. ne volim tebe :PPP

11. To što kaže remorker!
    Još k'o mala sam je mrzela jer mi ceo dan kuva u želucu sbog sutrašnjeg početka radne nedelje!
    A i to što niko ništa ne radi automatski znači da je slobodan da meni skače po glavi.

12. Jano,dušo,kako će to da pomogne? :))))

13. Ja je ne volim zbog ponedeljka :)) Odoh da radim domaći... :( Pozdrav do večeras!

14. ja sam se uvek radovala pocetku radne nedelje dok sam bila skolarac. na studijama sam taj ponedljak pocela da mrzim jedno vreme. Sad sam ravnodusna :) Posto ja moj poso mogu da zavrsim i od kuce. Ponedeljak je "radi u kuci dan" :)
    E gogo to cimet vezuje masti za sebe i oslobaca toksina. A med je dobar za metabolizam ubzava ga :) prosto kao pasulj. I za mrsavljenje je dobar a i za odrzavanje kilaze :)

15. 'Fala,Jano,ja inače strašno volim cimet,ćuškala bih ga i u sendvič kad bih mogla! :)))

('Oću i ja da radim s tobom,Jano!!!Na takvom radnom mestu!!!) :)))

16. hahahahahaha
    oces da ispravljas statute raznih organizacija? vjeruj...to je taaaaaako dosadan pos`o :D

17. A izem li ga,valjda bi mi s tobom bilo interesantnije,a mogla bih da im crtam lepe vinjete i ukrasne cvetiće po statutima,pa bi im bilo lepše da ga čitaju :)))

18. Jednom sam pitala već, je l' tebi vokativ Gogo ili Goga, ali ti otišla pa mi ne reče? :))

Jano, ipak se ja tebe sećam... Tvoja ona 'komšinica plotara'!!! :))) E, alal ti!

19. :))))
    devojke ja sam kreten samo da vam kazem :)))
    napustam vas. mora da idem da radim :/ jebem ti nedelju i sve u kurac!
    pusa pusa drage ostajte dobro!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.