Ко последњи победник 78

1. E jedva čekam, Fejz! :))) Šta ćeš da ti kupim? :)))
    Cakana, pa o tome i pričam. Al' danas sam se opako pronašla u onoj zatečenosti veličinom novčanice. :))

2. Dakle, ja sam stigao. :)
    I šta sad?

3. Ništa... Sad se lepo igraj inače kupi kantice i pali iz peska, je l' jasno? :))

4. Dakle, igram se. :)

Teta jacka, jel moraju plastične kantice i pesak? Ja imam metalne.

5. Ne moze metalne. Umes ti da citas pravilnik igre u pesku?
    Znaci bez plastike nemoj da se pojavljujes...:)

6. Mora plastične! Te metalne um'u da zarđaju kad se peru, pa ne valjaju ništa!
    Ščuo šta kaže Cakana, da se nisi pojavio! :))

7. Dakle, odoh do kineza da kupim one radioaktivne plastične svetleće oštre kantice sa visokim sadržajem mangana i još 57 supstanci štetnih po zdravlje. :)

8. Tako...I moras da imas svoju lopaticu i grabuljice. Ja ne pozajmljujem nikom nista.:)

9. Ne zaboravi selenijum... On je posebno karcinogen! :)

10. Gle ove..ccc..jacka, jel ti oćeš da ja riknem, a?
    Bože sačuvaj..ja lepo došo da se igram sa Cakanom, a ti tako.. :(
    Kupi svoje kantice, i grabulje i lopaticu, i oblice, i mrš iz mog radioaktivnog peska!

11. Nije to tvoj pesak, to je moj pesak.:) To je moj tata kupio.

12. Sam si se ponudio!
    Mada, to ti je milo za drago, i ti si hteo danas da se ja oštrikam! Msš da nisam videla, a, a??? :))
    Ovo je moj pesak već neko vreme, i ne može da me otera tamo neki došljak! :))

13. To je moj pesak..vidi!

http://blog.cleanenergy.org/files/2009/04/head-in-sand.jpg

Vidiš da sam to ja, i MOJ svetleći pesak. :))

14. Slazem se, ovaj gore je tvoj pesak. A onaj tamo odakle si upravo isteran je moj. I u buduce nemoj da mesas te "peskove".:)

15. Hm! Mora da si ga nekom takođe preoteo kad je morao da ti odfikari glavu!
    E neka je, da znaš! :p :))

16. To su naši peskovi, bem mu lebac! Mi smo drugari, zar ne delimo sve? :(

17. A sad si se setio da smo drugovi, kad si isteran...:)

E ljudi odoh...Bilo je lepo druziti se s vama. Pa se cujemo za 5 dana.

18. ihhh..ode mi Cakana.. :(

:plače i tuguje:

19. Šmrc! Ajde ćao...
    Znaš šta ti, ti si prvi počeo da se svađaš. Ja sam se lepo igrala dok sam bila sama. :))

20. Dakle, slobodna si. Možeš da ideš. Meni naš pesak ne treba. I ne brini. Ja ću da pospremim igračke. Ajd ćao! :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.