Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
I raznolik... Da nije ne bi bilo ni ovog sajta. :))
E, da ti pravo kažem, to nit znam šta je, nit znam kad je... Tu sam ti k'o s Marsa pala!
Bilo kako bilo, ne znam koliko mi je izvodljivo. :/
A znam...
Čini mi se da je poslednja informacija bila da je 27.11. u KST-u,u 20 h.
Ja bih jako volela da dođem,baš mi nešto volja..ali ako se termin pomeri-jeba ga onda(da prostiš na mom kočijaškom rečniku) :))
Dodzite, dodzite... :))
Ahahhehehe,ako nas ti dočekaš Peđa :)))
Pa ne zovem vas ja za dzabe :)
Pa je l' to nije definitivno? Tebi ne odgovara?
Ma mani rečnik... Meni ne smeta, ali ja izbegavam... Takoreći lečim se jer sam jedno vreme bila i sama kočijaš...
Ja ću da pokušam iz "petinih žila" da se pojavim,samo da "zbarim" sestru :)
Aaaaa, 27og ladno... Pa slavi rođendan moja najbolja drugarica...
Nema te Revije za koju ja tad imam vremena. :(
E,izem ga,Jaco..
Sad moram da idem,pozdrav i ljubac :))**
PozZ!!! :))
Dos'o
Vratio se...
Ako,ako...
Sta ima?
Ništa, ko što vidiš... Vikend pa ja u punoj snazi za boravak ovde. :))
Danas si me vratila u detinjstvo. :))
бзбз ззбз
Nisi mi valjda citala defke?:))
Jednom sam redom... Danas videh poslednju :)
Par sam predlozila za brisanje...
Ma jesu mi sve neke u retrospekciji.:)
Јацка СЛЕДЕЋА ЈЕ ЈУБИЛЕЈ :))
Pa izbacuj taj jubilej...Ja idem za koji sat