Ко последњи победник 78

1. I raznolik... Da nije ne bi bilo ni ovog sajta. :))

E, da ti pravo kažem, to nit znam šta je, nit znam kad je... Tu sam ti k'o s Marsa pala!
    Bilo kako bilo, ne znam koliko mi je izvodljivo. :/

2. A znam...
    Čini mi se da je poslednja informacija bila da je 27.11. u KST-u,u 20 h.
    Ja bih jako volela da dođem,baš mi nešto volja..ali ako se termin pomeri-jeba ga onda(da prostiš na mom kočijaškom rečniku) :))

3. Dodzite, dodzite... :))

4. Ahahhehehe,ako nas ti dočekaš Peđa :)))

5. Pa ne zovem vas ja za dzabe :)

6. Pa je l' to nije definitivno? Tebi ne odgovara?
    Ma mani rečnik... Meni ne smeta, ali ja izbegavam... Takoreći lečim se jer sam jedno vreme bila i sama kočijaš...

7. Ja ću da pokušam iz "petinih žila" da se pojavim,samo da "zbarim" sestru :)

8. Aaaaa, 27og ladno... Pa slavi rođendan moja najbolja drugarica...
    Nema te Revije za koju ja tad imam vremena. :(

9. E,izem ga,Jaco..
    Sad moram da idem,pozdrav i ljubac :))**

10. Ništa, ko što vidiš... Vikend pa ja u punoj snazi za boravak ovde. :))
    Danas si me vratila u detinjstvo. :))

11. Nisi mi valjda citala defke?:))

12. Jednom sam redom... Danas videh poslednju :)

13. Par sam predlozila za brisanje...
    Ma jesu mi sve neke u retrospekciji.:)

14. Јацка СЛЕДЕЋА ЈЕ ЈУБИЛЕЈ :))

15. Pa izbacuj taj jubilej...Ja idem za koji sat

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.