U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ааааа, даааа :))) Чрча луда :)
Ниси ни ти ништа боља, Сторма :)
Јацка, мене једном ко клинца питали да ли ми је ћале Јапанац... због очију :)))
Meni su isto pričali da sam Kinez... A onda sam otežala i ojačala. ;)
Hahaha, dobro pa se nismo rodili tek pre par godina! Sad bi nas oboje kad se izgubimo direkt odveli u kineski tržni! :))
Crta do crte... :)
Sad me ova Storma uplaši... Moram da se smirim, možda 'oće da udari :)
Neću tebe, ti si bratica Kinez. ;)
E, dobro je... volim kad sam bezbedna :))
Ko kaže da si bezbedna? Japanci napadaju! o.O
Ne bojim se ja Japanaca :) Lako ću s njima :))
Samo im donesi Vonjaž del Kinezi!
Je l'? To nešto da ih pošpricam u oči? :))
Ma, da prsneš na km od njih, pali bi u fras.
A ako ja padnem? :)
Kako ti ljudi nemaju ukusa! Par puta sam htela nesto da kupim kod Kineza, bez obzira na kvalitet te robe, po kojoj su poznati, ali sto je to ruzno! Oni fluoroscenti cvetici...strasno! Sigurno saradjuju sa japanskim reziserima horor filmova! :))
Ne znam sa kim sarađuju, al' da je kičerica ne mogu da ti osporim :)
Hahhahhahahaaahhahaha... HA! marcipula, + :D
I nikad mi neće biti jasno koji je, molim ja vas, užitak otići tamo i čačkati te sve sitnice koje i ne služe ničemu uglavnom, osim da budu tako šljašteće i šarene!
Воле бре људи да чачкају :))
Da, to ti je kad prerasteš čačkanje nosa... Ili ne prerasteš, ali ti više nije dovoljno.
Ma, da. Nevezano za estetiku, moja mama je uzela neko sredstvo za krckanje oraha kod njih koje se slomilo u prvom kontaktu sa orahom. :)
Vole, a? Baš svi? :))
Ova Storma se baš razume u razvojnu psihologiju. :)
A da li pipkanje ide posle cackanja? Ili je to simultano? :)