Ко последњи победник 78

1. Стормо, психолоЖе :)

Марципан, то ти је симултано, ко превод из Хага :))

2. Otvorim temu pitajte Stormu. To će mi biti tema paravan za: Pitajte Stormin AIMP - proriče budućnost, jede malu decu.

3. Jao Storm, nemoj malu decu, oni su baš slatki! Doduše, mene se svi plaše i ne vole me baš, ali su mi slatki :)

4. Што ли те се плаше, Јацка? :)

5. Mene gotive mala deca i stariji ljudi. :/

6. I mene gotive stariji... K'o da mi na čelu piše da sam sva fiiina i na note. Ko mi kriv kad se svima smeškam k'o nezdrava :)
    A šta znam... A baš se trudim da ja s njima lepo, al' oni se svi zakače za mamu/tatu/fotelju/... i živi se ne čuju.

7. A ja još i napravim drke facu, što je najcrnje. Izgleda da su mi usta namontirana na kez, čim su svi ubeđeni da sam kezator.

8. Eto ti vidiš, kad je nešto naopačke.
    Meni tako s mačkama. ne mogu ih nikako, a sve trče kod mene. Uh!

9. И ја све нешто трчим за мачкама, а оне ме неће :)

10. Ma je l' to moguće?
    Neverovatno... :))

11. Le prrr... Cudno, vole one miseve! :))

12. Ma, marcipan, nisu ni miševi svi isti... :))

13. Š'a je bilo, miševi? :D

14. Коме ти да је миш,м,м?

15. Miš do miša - mišići bildera.

16. Hahaha, sad si me podsetio:

Prepiru se Rus, Crnogorac i Srbih koje je piće bolje. Ne mogu da se dogovore, kud će šta će, sad će da napiju tri miša pa da ga puste nazad u rupu...
    Naliju ga vodkom, miš sav trapav krene put rupe, levo-desno, pa nekako potrefi, Ne valja vodka!
    Naliju ga lozom, kad miš opet levo-desno, pa padne jednom, drugi opet, al' pogodi rupu i on. Ne valja loza!
    Stigla na red šljivovica, miš pijan zatrči se i po sred rupe iz cuga! Ne valja šljivovica! Kad evo ga miš, izlazi i zavrće rukave: Mac, mac, mac...

17. Значи не преостаје ми ништа друго осим шљивовице :))

18. Šljivovica i nada da mačka nije mačor.

19. Или не дај Боже, мачорчина :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.