U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Стормо, психолоЖе :)
Марципан, то ти је симултано, ко превод из Хага :))
Otvorim temu pitajte Stormu. To će mi biti tema paravan za: Pitajte Stormin AIMP - proriče budućnost, jede malu decu.
Jao Storm, nemoj malu decu, oni su baš slatki! Doduše, mene se svi plaše i ne vole me baš, ali su mi slatki :)
Што ли те се плаше, Јацка? :)
Mene gotive mala deca i stariji ljudi. :/
I mene gotive stariji... K'o da mi na čelu piše da sam sva fiiina i na note. Ko mi kriv kad se svima smeškam k'o nezdrava :)
A šta znam... A baš se trudim da ja s njima lepo, al' oni se svi zakače za mamu/tatu/fotelju/... i živi se ne čuju.
A ja još i napravim drke facu, što je najcrnje. Izgleda da su mi usta namontirana na kez, čim su svi ubeđeni da sam kezator.
Eto ti vidiš, kad je nešto naopačke.
Meni tako s mačkama. ne mogu ih nikako, a sve trče kod mene. Uh!
И ја све нешто трчим за мачкама, а оне ме неће :)
Ma je l' to moguće?
Neverovatno... :))
Le prrr... Cudno, vole one miseve! :))
Hhahahahhaaha :D
Ma, marcipan, nisu ni miševi svi isti... :))
Š'a je bilo, miševi? :D
Коме ти да је миш,м,м?
Miš do miša - mišići bildera.
Hahaha, sad si me podsetio:
Prepiru se Rus, Crnogorac i Srbih koje je piće bolje. Ne mogu da se dogovore, kud će šta će, sad će da napiju tri miša pa da ga puste nazad u rupu...
Naliju ga vodkom, miš sav trapav krene put rupe, levo-desno, pa nekako potrefi, Ne valja vodka!
Naliju ga lozom, kad miš opet levo-desno, pa padne jednom, drugi opet, al' pogodi rupu i on. Ne valja loza!
Stigla na red šljivovica, miš pijan zatrči se i po sred rupe iz cuga! Ne valja šljivovica! Kad evo ga miš, izlazi i zavrće rukave: Mac, mac, mac...
Значи не преостаје ми ништа друго осим шљивовице :))
Šljivovica i nada da mačka nije mačor.
Или не дај Боже, мачорчина :)