U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Hahaha Cula sam ga davno, ali si me sada podsetila! Obozavam taj deo sa "mac mac"! :)))
Ma neke viceve ne vredi čitati. Prosto moraš da gledaš nekog dok ih priča i sav se unese :))
Predražinjo, ako je mačor, prosledi ga da vidimo šta ćemo... :))
Ja ne znam da pričam viceve. Uvek nekako ubacim poentu na sred priče. :/
E, to je veliki hendikep... Ja sam, moram priznati, sve bolja, ali ako skapiram da je neko zanimljiviji uvek mu prepustim. :)
Ja fino umem da ispricam, nego ne mogu da upamtim! Obicno to ide ovako: hahahaha Znate onaj vic sa Mujom i Hasom, kada je Hasa ispao glup...hahaha I svi se smeju onda meni, a ne vicu. :)))
Pa vidiš kako pamtim kad je ovaj star ko i ja sama :)
Ima na temi vicevi dobar rodnijev, smejem se ceo dan :)
Hahaha Sada sam ga procitala, dobar je! Citala sam pre par nedelja te viceve, i najvise mi se svideo jedan sa babom na groblju. Volim crni humor. Pokusacu da ga nadjem...
Ja mislim da je prvi vic koji sam ikada čula bio o nekom takmičenju u prdenju između Rusa, Amaerikanca i Srbina, al' ga se ne sećam.
Da l' je uopšte moguće da se sećaš i tematike? :))
Ja se secam samo da je prvi koji sam cula bio o Perici u vezi nekog njegovog mucenja sa uciteljicom. Tacne price se ne secam... :))
Moj prvi vic je duh sa plavim okom...I danas ga se rado secam.:)
'De ste, devojke? :))
бзбз ззбз
Bzbz zbzb zuuuu
Ti nisi devojka :))
Nisam. Samo zujim. :))
Šta ima, Mar? :)
Evo, spremam se da izadjem malo, i toliko kasnim da se pitam ima li svrhe da krenem, ili je bolje da citam nesto dok se ne uspavam. Bas tesko dvoumljenje, nema sta! :)
Sta ima kod tebe? Imas li ti neku zanimljivu ideju za ovo subotnje vece? :)
Joj... :) Kod mene ništa posebno, dolazio mi je onaj Ovan na čas engleskog i radili smo engleski :))
Lepo! Jesi li mu objasnila dobro a on ti rekao "You are beautiful"? :)))