U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Iako neće da ima neko dejstvo, evo i ja da ti kažem: Jano, nemoj da jedeš više :)
MISU JEDAN :))))))
pih!
mrzi me da ustanem da piskim..
Piški u gaće... ionako si to pola života radila, neće da ti zasmeta da se podsetiš još jednom :)))))))
I meni! Gledaj pa zapamti... ;)
Predražinjo, neću se besim... Mislila sam, ali neću ovog da obradujem,neću sad za inat! :))
Jano, zdravo... Nisam do sad imala čast, zar ne? :))
Jacka ja nisam imala cast :))) zdravo! :)
Nije mi jasno kako se do sad nismo srele, kad ja ovde redoovno prebivam, a vidim i ti si upućena :))
No, sad je bolje... Ne volim kad mi nešto promakne :)
Ojojoooj,žemske :))
Ćao, Gogili :))
Nema časova danas, pa nedelja majka mu stara :))
Nema časova,al' sam sva kilava :/
Malo da vas "vidim",pa idem :)
Citiracu Gogu "Ojojoooj,žemske :))"
De si,muzičaru :))
Umalo i ja da budem takva ali NE DAM... Nešto su me nagazili od kad sam se probudila, ali sam se otrgla nervozi. :)
I kad nas vidiš, 'oćeš nas onda naslikati? :))
Ehehehe,Jaco,nešto mi sve kilavo,pa i inspiracija..a malo mi teško da se trgnem :)
Ćao, svima :))
Ćao,FMN :))
ajooooj ljudi. opet mi se piski. :)))
bas sam popisulja :D
cozdra vozdra ljudi pristigli :)
Jano,upišuljo :))))))
Da se nisi prehladila? :))
Kako je ovog nedeljnog popodneva? :)
Ćao, FMN... :))
Ova Jana baš ima problema sa bešikom. A da kupiš negde neku rastegljivu, si razmišljala? :)
ma bolesna sam. :( izgledam ko jebeni rudolf bre :( nos mi crven slinim ko da podmazujem patos bre :( ruzna! sam! :)