e ja volim nedelju. nekako mi je ususkan dan. Nista niko ne radi. Popodne je mirno i bez stresa. Napolju tako tuzno pada mrak. A ja u sobici slusam muziku kucam se sa vama i pijem car. Nekako opusteno :))))
To što kaže remorker!
Još k'o mala sam je mrzela jer mi ceo dan kuva u želucu sbog sutrašnjeg početka radne nedelje!
A i to što niko ništa ne radi automatski znači da je slobodan da meni skače po glavi.
ja sam se uvek radovala pocetku radne nedelje dok sam bila skolarac. na studijama sam taj ponedljak pocela da mrzim jedno vreme. Sad sam ravnodusna :) Posto ja moj poso mogu da zavrsim i od kuce. Ponedeljak je "radi u kuci dan" :)
E gogo to cimet vezuje masti za sebe i oslobaca toksina. A med je dobar za metabolizam ubzava ga :) prosto kao pasulj. I za mrsavljenje je dobar a i za odrzavanje kilaze :)
A izem li ga,valjda bi mi s tobom bilo interesantnije,a mogla bih da im crtam lepe vinjete i ukrasne cvetiće po statutima,pa bi im bilo lepše da ga čitaju :)))
:))))
devojke ja sam kreten samo da vam kazem :)))
napustam vas. mora da idem da radim :/ jebem ti nedelju i sve u kurac!
pusa pusa drage ostajte dobro!
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Gore glavu, ta ružnoća prođe! :)
Au,što mrzim nedeljno popodne,pa još kad sve to "zabiberi" ovakvo šit vreme i par kg više...uf! :(
ja mrzim nedelju. kad svi zderu sarmu a ja ne smem :/
Dobar dan dobri ljudi! :)
Popodne još i dobro spram večeri...
Ama kakvi kg više, ja sad pobegla u sobu od štrudle, sve me gleda sa stola. :)
e ja volim nedelju. nekako mi je ususkan dan. Nista niko ne radi. Popodne je mirno i bez stresa. Napolju tako tuzno pada mrak. A ja u sobici slusam muziku kucam se sa vama i pijem car. Nekako opusteno :))))
Ooo,stigo i filozof! :))
Ma,meni čim se približe zimski meseci-kile samo ripaju!Užas!
Ja zbog svega toga ne volim nedelju.
e bre devojke.
svako vece pred spavanje popijete supenu kasiku meda na koju pospete cimet. sa mnogo vode. i nema kilograma na guzi :O)
remorkeru ja zato sto si oportunista. ne volim tebe :PPP
To što kaže remorker!
Još k'o mala sam je mrzela jer mi ceo dan kuva u želucu sbog sutrašnjeg početka radne nedelje!
A i to što niko ništa ne radi automatski znači da je slobodan da meni skače po glavi.
Jano,dušo,kako će to da pomogne? :))))
Ja je ne volim zbog ponedeljka :)) Odoh da radim domaći... :( Pozdrav do večeras!
ja sam se uvek radovala pocetku radne nedelje dok sam bila skolarac. na studijama sam taj ponedljak pocela da mrzim jedno vreme. Sad sam ravnodusna :) Posto ja moj poso mogu da zavrsim i od kuce. Ponedeljak je "radi u kuci dan" :)
E gogo to cimet vezuje masti za sebe i oslobaca toksina. A med je dobar za metabolizam ubzava ga :) prosto kao pasulj. I za mrsavljenje je dobar a i za odrzavanje kilaze :)
'Fala,Jano,ja inače strašno volim cimet,ćuškala bih ga i u sendvič kad bih mogla! :)))
('Oću i ja da radim s tobom,Jano!!!Na takvom radnom mestu!!!) :)))
hahahahahaha
oces da ispravljas statute raznih organizacija? vjeruj...to je taaaaaako dosadan pos`o :D
A izem li ga,valjda bi mi s tobom bilo interesantnije,a mogla bih da im crtam lepe vinjete i ukrasne cvetiće po statutima,pa bi im bilo lepše da ga čitaju :)))
Jednom sam pitala već, je l' tebi vokativ Gogo ili Goga, ali ti otišla pa mi ne reče? :))
Jano, ipak se ja tebe sećam... Tvoja ona 'komšinica plotara'!!! :))) E, alal ti!
:))))
devojke ja sam kreten samo da vam kazem :)))
napustam vas. mora da idem da radim :/ jebem ti nedelju i sve u kurac!
pusa pusa drage ostajte dobro!
Ćaos! :))