Да ли је неко гледао филм?

1. Ми хтедосмо и петицију, две да пишемо...

2. Пази филм је кажу критичари врхунски, контам да ће бити једног дана и мртвих на благајнама

3. Било је већ. Четворо.

4. туга ћо'еће, туга...

5. U Valjevu je bilo desetoro povređenih.

6. Film je oštro osudjen od strane crkve i gej pokreta, zbog nekih scena. Pogotovo onih sa glumcima.

7. A od strane pacifista? Film je previše krvav za njihov ukus, izgleda ko neka velika bitka.

8. Virtualni, imaju več tri dijela. sad će da prave rimejk, kažu biće vjerniji knjizi. Evo pa koga zanima nrk provjeri http://www.imdb.com/

9. Ma za vrijeme snimanja prvog dijela glumčeva riba se smuvala sa ovom, zato su se onako mrko gledali glumac glumac i ona. Al vratio je glumac to glumici u trećem dijelu kad joj je opalio sestru blizanku. To je ona što se pojavljivala u onoj seriji nekoliko puta. Al je ova poznatija jer je glumila u ovoj trilogiji i u onoj seriji. A ona baba što se pojavi u drugom dijelu se predozirala drogom drogom, bila je ona već na klinici za borbu protiv droge droge i droge alkohola, al džaba joj. I scenograf i prvi asistent režisera što režira su u šemi, skontali se na premijeri trećeg dijela.

10. od ovog filma bi ladno mogli i seriju da naprave ... i predstavu u pozoristu ... mjuzikl, balet ... a mogli bi i mi u svakodnevnici da "igramo" uloge iz filma ... ako vec nismo poceli

11. немој само серију да праве, контам нису у Шотра фазону...

Ово је бре култни филм

12. Naravoučenije: pre nego što se uključiš u temu, pogledaj prvi post.

Kakvi ste likovi, ja stvarno napisala da li sam gledala film za koji je neko pitao, a vi ste obrisali i nastavili da se prepucavate.

Živote :)

Inače, za taj film što se prepirete, odmah da vam kažem da je glavni lik zapravo na kraju živ, a u drugom nastavku štaviše jebe Džesiku Albu u kancelariji na tri'esšestom spratu jedne od kula bliznakinja, specijalno dizajniranih za ovu priliku.

13. Peti deo je najavljen za 2018. godinu. Glavna riba će biti Dakota Fening i specijalno za tu ulogu će morati da ugrađuje silikone.

14. Priča se po vukajlijaškim kuloarima da će pozvati i L@kija da baš u nekoj od tih scena sa eksplicitnim prizorom na silikone u pozadini imitira pokvarenu ploču koja je zakucala na tekst
    "Ja ARČIM!" "Ja ARČIM!" "Ja ARČIM!" "Ja ARČIM!" "Ja ARČIM!"

15. u duetu sa kika bojem

16. Probaj na Torentu.

17. Sram da te bude! Da skidaš film? Nije to neki tamo film! Ovo remek djelo se treba kupiti ili u bioskopu gleda!

18. Kim Džong-Il je izdvojio 'samo' 50000 dolara za jednu kopiju.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.