Meni je glup onaj deo kad ona likuša hoda ulicom. Čuo sam da će u četvrtom delu da se smuvaju ona i onaj lik što je brat od one likuše što se smuvala sa crncem koga su pustili iz zatvora jer ga je silovao onaj sa sidom. I parkiraće se pored kod nekog drveta.
Iznenada sam dobio informaciju da režiser raspisuje konkurs za glavnog lika u petom delu. Predlažem Kiku boja. Njegovo 'Ja jebem' je dovoljno da sve ribe popadaju u nesvest.
Ја сам од многих људи чуо да је малко било гадно гледати неке сцене, са друге стране било је и оних у којима су уживали... Ја нисам одгледао филм али желим, па ако неко има линк, или још боље оргинал цд, или најбоље да зна неки биоскоп који га и даље приказује па да одгледам и ја... Захвалан
Ti si izgleda gledo neki film.
Kurac ste vi gledali taj film.
Ja sam gledao. I čitao knjigu.
Ова тема је доказ колико су Вукајлијаши талентовани за просер.
Могу да се просеру чак и кад немају конкретно о чему да се просеру.
Скидам капу, другови!
Одушевили сте ме. :)
Uvek smo tu za spem teme! Sve dok ih ne zaključaš, mi ćemo se proseravati!
Džimi, nemoj da spemuješ. Pričamo o filmu.
Ах, да.
Интересантно је, а није опште познато, да тај филм има и prequel.
Šta mislite o onoj sceni?
Skroz je njegov fazon. Kadriranje sabija.
Meni se nije svidjelo odstupanje od njegovog uobičajenog stila. Ali dobar izbor glumaca.
Dobro snimanje, takođe. Sviđa mi se odnos svetlog i tamnog u filmu.
u stripu je mnogo bolje odradjena cela prica.
Meni se specijalni efekti mnogo sviđaju.
Meni je glup onaj deo kad ona likuša hoda ulicom. Čuo sam da će u četvrtom delu da se smuvaju ona i onaj lik što je brat od one likuše što se smuvala sa crncem koga su pustili iz zatvora jer ga je silovao onaj sa sidom. I parkiraće se pored kod nekog drveta.
Ја нииииисам... Узеше ми последњу карту испред носа.
Ма пробудих се на пола филма, бедак, ал' извалих да је патуљак убица и да му она "ботом бич" из суда помаже...
Iznenada sam dobio informaciju da režiser raspisuje konkurs za glavnog lika u petom delu. Predlažem Kiku boja. Njegovo 'Ja jebem' je dovoljno da sve ribe popadaju u nesvest.
Ја сам од многих људи чуо да је малко било гадно гледати неке сцене, са друге стране било је и оних у којима су уживали... Ја нисам одгледао филм али желим, па ако неко има линк, или још боље оргинал цд, или најбоље да зна неки биоскоп који га и даље приказује па да одгледам и ја... Захвалан
Има код мене у биоскопу, али плануше све карте...
ма знам видео сам горе, мука да ти припадне...
Кољу се за карте као за шећер деведесетих