Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ocemo i mi da sudimo bre mesto tuzioca je prazno i da bi bili tuzilac morate da ispunite 2 uslova
1.Da ste moderator
2. Da napišete svoj CV
Porota moze da bude ko oce i oni vecaju na ovoj temi
tuzeni su svi oni koji su prijavljeni na ovoj temi
takođe da bi bili branilac morate da napisete svoj cv i da garantujete da niste primili mito od tuzioca
e i da bi licilo da imitiramo onu emisiju sudnica sto je isla na rtl-u mozete da tvrdite da ste vanbracno dete optuženog
ajde ko je prvi
EDIT Usvojen predlog da otac srba bude sudija zbog uticaja crkve pretili meni licno da ce me gepekuju u crnu reku ako ga ne proglasim za sudiju
ja sam vanbračni otac
Mogu li biti branilac ili porota?Nov sam na sajtu tako da sam nepristrasan i posten sam pitajte mog komsiju...
kizo za tebe jeBAN
ja oću da budem publika...ako možete da me smestite da sedim pored neke sisate crnke...
Trebalo bi i da se organizuje raspomamljena rulja,koja ceka ispred sudnice da cereci optuzenog.
Ja ću da budem onj lik što kuca zapisnik il neki kurac.
e kako sam zaboravio ko ce biti sudija mora neki mod aj pisite cv
Glup sam za ovo.
Predlazem da odrzimo sudjenje ovom autoru...http://vukajlija.com/recnik/autori/32221
Imamo i kiza kao svedoka,samo da se jave modovi....
hahaha, e ovo je najace, otvorio sudnicu a zaboravio sudiju
kizo jel si zasticeni svedok
Ma biću mudonja.
De ste modovi?
ALO BRE NEMA PUŠENJA U SUDNICI JEL ZNATE VI ZA NOVI ZAKON
Vala bas kizo vadi mocugu iz usta...(salim se)
e i glupo je da i tuzilac i sudija budu modovi ipak su kolege moz da dođe do nekih neregularnosti bolje da tuzilac bude onaj clan koji ga je prijavio na onoj temi a sudija nek bude mod
Ma more samo da nadjemo modove...
Судија мош да буде само Отац Србољуб, јер је он гласник врховног суда :)
Jes moz da ih osudi na nekoliko godina pakla