Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
U pravu je gamby. Ovo je isto ko raspravljat o duhovima, babarogama itd itd. Maštoviti ljudi nemaju pametnija posla pa svom silom nastoje da pobede logiku. E malo morgen
па у праву је гамби серем вас се уста глупа немате леба у цреву (dansk dreng™) а расправљате о ванземаљцима на основу пар десетоминутних клипова које сте погледали на јутјубу глупандери глупи јебем вас уста све
момци са село>расправе о ванземаљцима
Dečko, pa ti si stvarno teletabis, imao sam neki trip u vezi tebe da si koliko-toliko normalna lobanja, ali ovim si me i definitivno razuverio od takvog mišljenja. Bosančina si par ekselans, najgora ona iz šumetine neke planinske
Procurela je informacija iz kineske svemirske agencije da sa druge strane meseca postoje zgrade i kako zapravo ne kruzi oko zemlje.
Cinjenica je da NASA laze za sve to je nadam se svima jasno , potvrdjene se mnoge cinjenice koje pokazuju suprotno od onoga sto su oni rekli
Odavno prezvakana predpostavka da u svemiru nismo sami je zapravo mnoogo verovatna
Nasa laze, a cionisticko komunisticka banda iz Kremlja je iskrena? Imaju sve resurse kao i Nasa, zasto ne kazu istinu? Sta htedoh reci, lazu svi jer su potkupljeni i ucenjeni od kreatora evolucionizma (satanista) kojima iz nekog razloga odgovara takva prica o svemiru kakva se sad prica i vanzemaljcima.
sto da se ne prica o vanzemaljcima, to je skoro svima zanimljiva tema i ne zahteva nikakvo znanje jer se o vanzemaljcima ne zna bas nista
Mozda zato sto ne postoje
https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/787/356/d6f.jpg
ne postoje oni koji dolaze na zemlju to sigurno.ja ne bi iskljucivao mogucnost da jos negde postoji zivot, kako postoji na zemlji.mozda svemir vrvi od zivota
ne postoji ni svemir onakvim kakvim ga zamisljamo. Pogledaj nasine snimke zemlje kroz istoriju, sve je to jedna velika laz. Uz gravitaciju najveca.
Bomb ti misliš da je zemlja ravna ploča beše?
ne, postoje udubljenja i uzvisenja
kao i uvek, misljenje mi je formirano na licnom primeru, pocetkom 90-ih sam sa vhf antenom slicnom ovoj
https://telewizja-cyfrowa.com/wp-content/uploads/2016/01/antena-vhf-300x120.png
hvatao signale zemaljske televizije iz danske i svedske, na kratko, ali su bili tu na vhf opsegu, tako da sam ubedjen da je zakrivljenje nepostojece
Pa dobro na to mislim
Fino baš. Nemam sad vremena al zapitkivao bih te svasta nesto
dzaba ti, ja nemam odgovore na vecinu pitanja, samo sistemom eliminacije i onoga st sam video svojim ocima formiram misljenje. Za svaku stvar se moze iskopati milion argumenata (naravno argumenti evolucionisticko-satanisticke bande su nedokazivi, tipa zemlja je stara milijardama godina ili gravitacija), ali niej bitno, rekoh samo ono sto sam video ili iskusio licno.
Inace fa ravnozemljaska prica je upropastena samom cinjenicom da je propagiraju debilcine. Slicno transpalntaciji organa i Martinovicu.
Bomb jebote, živeo si na ekvatorijalnom području, jel ja treba da ti objašnjavam zašto nisi video zimu tamo
ne verujem da mozes dati sto posto tacno objasnjenje, samo pretpostavke kao i ja
Nemoj da me zajebavaš
ne zajebavam te. pazi ja nista ne tvrdim, osim da je evolucionisticka prica suplja. Prolazi za svim tim supljinama jer niko normalan ne zeli da se suprotstavi mejnstrim teorijamankojensu kreirali mocnici.
apropo te price o temperaturama, evo ti najvece supljine... na planinama je temperatura niska i veciti sneg jer su daleko od tla koje je ugrejano suncevom svetloscu. Pa koji su kurac planine nego tlo, da li su napravljene od drufacijem materijala nego tlo? Zar nije logicno da na njima bude cak i veca temperatura?
Znaci prodata je i prihvacena prica da su planine hladne jer su daleko od tla, sto je u sustini istina. Ali ne zbog sunca, vec su udaljenije od izvora toplote ispod tla.
Odakle ti to da je na planinama hladno jer su udaljenije od tla (navodnog izvora toplote)? Gde si cuo to?
Hladno je zbog redjeg vazduha (vazdusni pritisak opada sa porastom visine pa samim tim i temperatura).
I de mi objasni kako to ne verujes u gravitaciju?