Да ли постоје ванземаљци

1. Svemir je hladan jer je daleko od tla xd

2. Ahahah gospodar jebeni kako je samo nadmen i glup kao kurac

3. Pa bombas, nije te pitao postoji li sunce nego uv zracenje, koje ocigledno negiras. A sunce emituje uv zracenja, zato te pita

4. nisam rekao da misliš da ne postoji sunce, nego UV zraci, a za sunce te pitam kako njega zamišljaš? kao neku svetiljku par hiljada km udaljenu od planete ili ono zvezda, solarni sistem itd. klasika

pa potrebna je veća energija da se razbije na o+o+o, ali kapiram da se po verovatnoći dešava i to, ali verovatnije je da će da ga razbije na o+o2 u tom trenutku, a ako je o+o+o priča, opet će ti pojedinačni atomi težiti da se spoje u stabilniji o2 molekul
    mislim da ne kapiraš na koliko sićušnim proporcijama se sve to dešava, i haotičnost svega toga

5. i ne, UV ne stvara o2, nisam to rekao nigde, o2 je tu od pamtiveka

6. pa rece ti da razbija prvenstveno 02 na o o, zasto onda ti slobodni atomi o i o ne teze da se spoje u 02 ponovo, nego eto sad ce bas u o2 da se spajaju kao treci, sta kao zbunjen je od razbijanja... kapiras sta zelim reci, ponovo teorija u kojoj zjapi dosta pretpostavki jebeno, kao i u svemu evolucionistickom.

A za sunce ne znam sta da kazem, nauka kaze da je zvezda, ja nemam dokaze da dokazem da nije, niti neku logicnu kontratvrdnju zato je glupo da negiram.

7. e stvarno molim retarde poput acekg koji ne zna osnovnu tablicu mnozenja da ne prave upise van kladonicarske teme, video si brata Pekija kako vise ne ulazi na forum.

8. i ne, UV ne stvara o2, nisam to rekao nigde, o2 je tu od pamtiveka

Molekul ozona se razbija novim UV zračenjem, ponovo postajući O + O2

evo ja ne znam

9. Ajde debilu forsiraj još malo i karikiraj kako nisam znao tablicu množenja jako je smešno

Smešnije od činjenice da osnove fizike jebene ne znaš i iščuđavaš se kako je to temperatura niža na velikim visinama

10. PA KAKO MAJKU MU JEBEM ZAR NISU HIMALAJI BLIŽI SUNCU OD ŠAPCA I SAMIM TIM I TOPLIJI TREBA DA BUDU ZAŠTO JE TO TAKO NAOPAKO NE RAZUMEM

11. pa gledaj, cak i neko sa prosecnim iq moze imati problem sa razumevanjem pritiska i temperature, ali ceo forum je video da je tebi 6 puta 4 jednako 22 zato ne seri koji kurac i mars na kladionicu necu da habam tastaturu na mongole

12. Udaljeniji od tla Hahahahahahahah

13. razgovaram sa nekim ozbiljnim ljudima, ne sa tridesetogodisnjacima koji ne znaju koliko je 2x2

14. i nadam se da se ova diskusija nece zavrsiti kao i svako evolucionisticko sranje u svakom mediju kad ostanu bez odgovora, tipa hahha gledaj budalu retrogradnu ne veruje u veliki prasak idi u Teheran

15. Ne, bez zajebancije, ova bombaseva prica da se slepo veruje teorijama stoji, ali ne bas za ovako vise-manje logicne stvari kao da je sunce zvezda i da pritisak opada rastom nadmorske visine.

16. pa gde ja tvrdim da sunce nije zvezda, haha

17. ali ceo forum je video da je tebi 6 puta 4 jednako 22

Ajde sad nađeš to gde sam za 6x4 napisao da je 22 da ne bude da mlataraš kao budala a ako ne nađeš onda mi popušiš kurac ovaj naprednjački može?

18. mislim da ne kapiraš na koliko sićušnim proporcijama se sve to dešava, i haotičnost svega toga

naravno da će neki da ponovo naprave o2, ali određeni će i da se sudare sa o2 kreirajući o3, koji je isto nestabilan (ovo nisam spomenuo malopre) i tezi da postane o+o2 vrlo brzo jer poseduje višak energije, međutim pri kontaktu sa nekim drugim, stranim molekulima tipa N2, predaje taj višak energije i stabilizuje se dok se pod dejstvom spoljnog UV zračenja ponovo ne razbije i tako u krug
    molekularna fizika je baš zajebana stvar, nije to ono e ja sam atom kiseonika i samo mogu da se spojim sa drugim atomom kiseonika, a kad sam spojen mi smo dva brata nerazdvojna, pre shvati kao vrlo haotičan proces gde se dešava mnogo toga pod uticajem različitih vrsta energija
    a ja nisam jebeni Van der Waals da sad mogu u detalje sve to da iznesem

19. pa dobro sad, ajde negiraj i nazovi me lazovom ako te to cini sretnijim

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.