U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Јебени емоси.
Лемајо, ми заљубљени се не јебемо бре :) Ми свршавамо и на сам помен почетног слова његовог имена ♥
Ја не бих волео бити заљубљен у Милцу.
А
Б
В
Г
Д
Ђ
Е
Ж
З
И
Ј
К
Л
Љ
М
Н
Њ
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Џ
Ш
BRAVO!
Девојчице, иди јеби нешто.
Е, дете моје у греху зачето... Тек се испилила, а живот гледа кроз очи идеала... Нек ти је помен! СЛАВА ТИ!
maloletna, a što vam bre ne daju da se volite?! (ti ko kasandra, sunce ti poljubim, eto vidite da te serije nisu nebuloza!) :)
О, Ромео, зашто си Ромео?
Авај, јадни Јориче... Јебати или арчити... ПИТАЊЕ ЈЕ САД!
А сад збиља. Да ли је ок омаловажавати малолетничку љубав? Мени је та љубав (заправо заљубљеност) тако смешна да је просто злобно и рећи. Пошто је тема о заљубљености поделите ваше виђење са мојим злотворским.
Лемаја, можда се одговор на питање крије у њеном надимку. :)
Никад се нећу ослободити трипа да се иза њеног налога крије инспектор одељења за наватавање педофила.
Па колико има година?
auf sunce ti poljubim kalajsano... a sve to zato što vrlo dobro znaju šta su oni radili u tvojim godinama.... al ne sekiraj se, uskoro ćeš i ti biti punoletna (tri godine prođe dok kažeš seks, pardon, keks) i onda ćeš moći da se viđaš s kim te volja (mada, podozrevam da će dotad ovaj prohujati s vihorom...) :)
И мени су једном бранили да се волим са једном цуром. Најозбиљније.
pa kakve veze ima, i ja sam u njenim godinama imala dečka (doduše i on je bio maloletan u to vreme) i moji mi ništa nisu branili, sve bilo ok...
Моја деца ће моћи да се јебу кад хоће, осим ако не буду цигани.
Славко, како и зашто?
Мрзела ме њена кева. А и ја сам био пунољетан, а она није, ако то ишта значи.
dabome, i moja, samo da koriste kondome!
da slavko, pričaj nam! :namešta se udobno i otvara kasicu čipsa: (joj bre ko zna koliko zanimljivih ljubavnih priča ima na ovom sajtu!)
Lepo je biti zaljubljen .. :)
Па ето...бранила нам кучка да се виђамо. Једном седмично бисмо се успевали видети. Можете ли замислити како је то када ти тако дају љубав на кашичицу? Страшно. И тако се то вукло, и вукло...невина љубав, само држање за руке...и тако то све до једног дана када ме ова друга кучка шутнула.
Но добро, сада јебем и супер ми је.