![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
joj bre... :( a koliko si ti tad imao godina?
Умм...18.
pa dobro, znači nisi bio mnogo stariji od nje, a koliko je ona imala godina?
maloletna, a ti sa ovim tvojim, jeste izlazili ili je bila skroz platonska veza, sasečena u korenu?
Па, кад сам је стартовао, имала је...скоро 15 :)
aha.. a jesu tvoji roditelji znali za tu vezu? i kako je njena keva to prekinula? jednostavno joj zabranila da se viđa sa tobom, ili je lično sa tobom razgovarala?
edit: ovo gore je za slavka
maloletna, pa šta ti bi da se u baš njega zagledaš!? što nisi lepo uzela da se zaljubiš u nekog druga iz odeljenja? :)
Ма шта знам, атмосфера постала нездрава и пукло. Кева је можда нешто индиректно урадила, немам појма. Углавном, добих корпу.
Ал' почео сам јебавати после тога. Зато кажем, олвејс лук он д брајт сајд оф лајф, фију-фију-фију-фију :)
dabome, a klinka se klinkom izbija! ;)
maloletna, isto važi i za nas žene - klinac se klincem izbija! ;))))))
Наравно да ће почети са јебавањем. Тј. ако је паметан.
Паузу?
Паузу?!?
Не можеш једноставно направити...паузу!
Јебе се кад се пружи прилика, не кад ти се дигне курац.
Не знам :)
Славко Дактр Лав.
na kraju će slavko i maloletna da se smuvaju! hehhe :o
Roditelji su cudo...imam i ja iskustva sa mesanjem roditelja.Popio sam jedared pedalu zato sto sam cupavac (citaj:narkoman,sektas,alkos... i jos u bubnjeve udara!!!!)
Не знам :)
Хахахахах Славко
http://vukajlija.com/ne-znam-sta-da-ti-kazem/49991
Оууу јеа.
http://www.youtube.com/watch?v=8Q7FFjUpVLg
Jao, Jezivi, ti dođeš nešto kao moj tip! :D
Eto, ne valja imati maloletnički mozak.
Милце, доћи ћу ти у ПВТ-овима, када ноћ прогута дан...
Nisam maloletan odavno :),a nije bila ni ona tada,ali je keva imala veliki uticaj na nju.Cale joj bio kulijana,cak sam mu bio i simpatican.
Ma ja to kažem za sebe, Jezivi...ih, šta mogu kad volim, onako...starije. :D Hahahahahahha.
Ne, ne starce. :P