Nadovezivanje reči (rimejk)

1. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara

2. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita

3. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog

4. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete

5. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна

6. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih

7. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих

8. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih

9. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih
    trepljara

10. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad

11. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim

12. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu

13. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući

14. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu

15. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u

16. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost

17. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara

18. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od

19. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva

20. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.