Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih
trepljara
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa