Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
samoostro
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko bez veze
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko bez veze šurnjaje
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko bez veze šurnjaje и пашенога
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko bez veze šurnjaje и пашенога udatoga, ali
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko bez veze šurnjaje и пашенога udatoga, ali "симпа" је
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko bez veze šurnjaje и пашенога udatoga, ali "симпа" је i bez obzira
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko bez veze šurnjaje и пашенога udatoga, ali "симпа" је i bez obzira на недостатак сексипила
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko bez veze šurnjaje и пашенога udatoga, ali "симпа" је i bez obzira на недостатак сексипила, jebo bi ga.
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko bez veze šurnjaje и пашенога udatoga, ali "симпа" је i bez obzira на недостатак сексипила, jebo bi ga. Rekla sam mu
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko bez veze šurnjaje и пашенога udatoga, ali "симпа" је i bez obzira на недостатак сексипила, jebo bi ga. Rekla sam mu: budi muško
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko bez veze šurnjaje и пашенога udatoga, ali "симпа" је i bez obzira на недостатак сексипила, jebo bi ga. Rekla sam mu: budi muško,pizdo jedna
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko bez veze šurnjaje и пашенога udatoga, ali "симпа" је i bez obzira на недостатак сексипила, jebo bi ga. Rekla sam mu: budi muško,pizdo jedna папучарска
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko bez veze šurnjaje и пашенога udatoga, ali "симпа" је i bez obzira на недостатак сексипила, jebo bi ga. Rekla sam mu: budi muško,pizdo jedna neotesana papučarska
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko bez veze šurnjaje и пашенога udatoga, ali "симпа" је i bez obzira на недостатак сексипила, jebo bi ga. Rekla sam mu: budi muško,pizdo jedna neotesana papučarska,sta ces kad odes kod boga kako te nije sramota?
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko bez veze šurnjaje и пашенога udatoga, ali "симпа" је i bez obzira на недостатак сексипила, jebo bi ga. Rekla sam mu: budi muško,pizdo jedna neotesana papučarska,sta ces kad odes kod boga kako te nije sramota? A on će meni na to:
Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko bez veze šurnjaje и пашенога udatoga, ali "симпа" је i bez obzira на недостатак сексипила, jebo bi ga. Rekla sam mu: budi muško,pizdo jedna neotesana papučarska,sta ces kad odes kod boga kako te nije sramota? A on će meni na to: Idem