Kutak za Nolajfere

1. Šalabajzer, ovo tvoja ideja, ćestitam, nasmeja me za medalju.

Normalno, osim što sam lijep, zgodan i pametan, imam i smisla za humor,heh :"kurči se" pogled:

2. Šalabajzer, ovo tvoja ideja, ćestitam, nasmeja me za medalju.

Pu jebem ti, 'teo sam da se okitim šalabajzerskim perjem tiho i neprimetno.

3. Previše lajferišete. Da zaključavamo?

4. osim što sam lijep, zgodan i pametan, imam i smisla za humor

A i skroman si.Šta ćeš više?

5. Zaključavaj, osnivam frakciju.

6. Pu jebem ti, 'teo sam da se okitim šalabajzerskim perjem tiho i neprimetno.

I to mi je hvala što branim tvoje neakademske pluseve i poziciju na sajtu....pih.

7. Previše lajferišete. Da zaključavamo?

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

8. Ja ću početi da spavam za kompom, ko će gubiti vrijeme na lajfersko spavanje u krevetu.

9. I to mi je hvala što branim tvoje neakademske pluseve i poziciju na sajtu....pih.

to je bilo dok se nisi pridružio tamnoj strani nolajferstva, i napao me svojim Televizor u boji defkama.

10. A i skroman si.Šta ćeš više?

To mi ni na kraj pameti, fala što me podsjeti! Dakle - SKROMAN SAM!

11. to je bilo dok se nisi pridružio tamnoj strani nolajferstva, i napao me svojim Televizor u boji defkama.

Ajd ok, sad je 1-1,pomirenje pada....(a i mješalica te razotkrila :P)

12. Dogovoreno, remi. :)

13. Duncan JEBE!!!

14. Umrtvismo temu.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.