Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Данкане, знаш да те волим, али...
Слабе су ти шансе против Прста.
Ima tu još ljudi za koje je problematično da s nađu u istoj prostoriji, lemajo :)
Реално, већ ми неколико група масона дише за вратом, тако да не бих смео да изађем на очи овим Јеврејима који ће ме опколити у КСТ. Мада лукави сте ви Јевреји, нећете ме убити већ ћете ме навести ка самодеструкцији својим моћима манипулације. Да не причам о томе што желите да нагузите цео КСТ.
Sad morate da zovete i Dankanovu tetku. :)
luli, sto "as if"? jer ako nam dankan dovoljno popije.... :)
edit: pa to dane! majkemi, na tebe sam i mislila! zamisljam te kako uleces i zdravis se i ljubis sa svima! :D
Где ја да се љубим са свима? То само са женама. Евентуално.
ijao ljudi!!!! pa sad mi pade na pamet! dankan i mali prst u istoj prostoriji! ajoooooj!
НЕма то везе. Вероватно нећемо један другог ни препознати.
Lemaja, povedi Čiču, biće tu Bleki verovatno. :)
Видим ја, радиће сузавац, као на концерту Иксплоитид у СКЦ-у.
Ае запалимо КСТ!
http://uraniumcafe-the.com/wp-content/uploads/2010/07/burzum_01.jpg
Scena ispred KST-a u subotu.
http://www.youtube.com/watch?v=rh8iozcBW_4
hahahahah sa zenama da se ljubis, dabome, sa zenama! ma dane, ja se plasim, kakav si lud kad se napijes, krenuces da bijes sve muskarce redom, pa ako potkacis malog prsta - potkacis! ma joj... :| heheh ;)))
luli, a ko jos? da otvorimo neku kladionicu?
eeee gamby, ne bi moj covek prebio blekija, bilo bi mu zao da bije slabijeg od sebe :)))))
Kladionica, odmah!
e bre lemaja ja to davno predložih
Сте луди, ја да се бијем??? Нема шансе, ја сам пацифиста. А ти Бурзуме, ако имаш и трунку од тог пресветог човека, арсонисте и убице чије име носиш, теби ће ова идеја коју си поменуо доћи у суботу из дупета у главу и преточићемо је заједно у дело!
dane, neces da SE bijes, nego ces da bijes ;))))))
Dane je mica, ne bi mrava zgazio. Ne znate čoveka.
Досад нисам палио непокретну имовину, ал ако ови масони буду хтели да ме нагузе има да ради чика Варг!
Нећу. Калирао сам пар кила откад сам имао комбо болести, а и сав сам ко пичка, немам снаге, никако да се вратим у нормалу. Већ два месеца, јбг...
А и то што каже Гамби... Давно прошло време кад сам се ја тукао.
Који би то скандал био кад би се неко побио ЉОЉ!
Хаха, Данкили се усро :) Калирала су ти муда највише :р