II Revija definicija

1. na kraju se niko nece pobiti, ali GARANT ce se neko pojebati!

2. Ајд реци људима шта си ме питала на ПВТ. Чудовиште секташко лололо

3. lemaja, aj bacamo opklade... ;)

4. Појебаће се свакако, ја идем на ревију да јебем. Питала сам те чисто да видим јесу ли ти ово последњи дани :р

5. Ma, izlozba nije uspela ako sledecu B92 ne bude zabranjivao.

6. Šta sve pročitah ovde, men' se više ne ide :(

7. mylyca

Појебаће се свакако, ја идем на ревију да јебем. Питала сам те чисто да видим јесу ли ти ово последњи дани :р

Секташица!

8. Ја ћу да дркам, не желим да будем у већини!

9. Ја ћу да дркам, не желим да будем у већини!

Него ће већина да буде у теби? :р Коме ћеш да дркаш? :))

10. teodora, ja tipujem na mylycu! dajem stoju da ce da izvede neki performans sa vibratorom i brijanjem brkova!!! :P

11. Onda mora da se uštedi za benzin do bg-a

12. Секташица!

Мрш говномољу :) Ко те јебе кад се свега зенташ!

13. hmmm, ja tipujem na Uroša...čim on ovako javno kazuje šta ima, nešto muti...
    mada, ne bi me čudio ni Burzum, on stalno spominje neke orgije...

14. Па себи Милице, нећу теби ваљда!
    Теодора о чему се ради? Више човењк не сме ни да се самозадовољи у јавности, одмах га сумњиче за нешто...

15. e da znas da je i meni taj burzum nekako sumnjiv! u fazonu, kao, zeza se, kao lupeta, a u stvari istinu zbori!

16. Ko je rekao da se zeza?

17. pa vidiš Uroše, to samozadovoljavanje u javnosti pokazuje da si egzibicionista, i ako se pronadje neka slična...hm...čekaćemo mi u redu za WC malo duže ;)

pa da, lemaja, znaš kako, kad kažeš istinu retko ko ti veruje u današnja vreme...kao ona epizoda sa Hausom kad radi za CIU :D

18. Ако мулуца дође мене нема. Поготово војвођанско јеврејско крило је зајебано, они зауставе време, нагузе те, па још ти врате и каиш у исту рупу, нема шансе да провалиш. Има нас содомизује све док натежемо пиво.

19. Теодора па ја кад бих стално због тога ишао у ве це ништа не бих постигао, ја те ствари радим како се затекнем!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.