II Revija definicija

1. Неки ћемо и да се ватамо.

2. A oće da bude mrak?

3. Створићемо га.

4. Jel ce da bude pecenja?

5. Е јок сад...

6. 'Ladno sam mogao svratiti da počinje taj isti dan nešto ranije, a ne u 7 :)

7. Kako je mirno na sajtu danas, svi se razbežali kud koji mili moji po salonima i spa centrima da zasijaju sutra u punom sjaju!

8. Медитирају пред сутрашњу ревију. Морају бити мирна духа и чисте душе како би сутра направили ДАР МАР!

9. Остали смо само ми којима нема помоћи...
    Част изузецима.

10. Јој, што бих ја волио некад да дођем на ту ревију дефиниција, да упознам лично неколико аутора и да се напијем са њима, да шупљирамо мало о поенти живота и сличним темама... Ваљда ће то да буде некад и догодине, а? Али, најавите ту ревију бар три мјесеца прије одржавања, да би смо ми који живимо далеко могли да испланирамо пут до Београда. СРБИЈА! :-)

11. Kosa mi kratka, ne mogu da je frćkam...to mi je što mi je :)

12. Ко ли ће највише да смара?

13. Ove godine ja ne pevam, ustvari, ne dolazim, ali želim vam lep provod svima koji dolaze i pozdrav od Erike Kartmen i mene.

Uroše, za smaranje mora neko drugi ove godine da bude zadužen, ja sam u penziji :)

14. Kako ne dolaziš? Pa, obeć'o si mi after aur :)))

15. Ееее ПСВ, мислио сам да ћеш ипак да навратиш :)))

16. urose izbacite kasnije definicije koje su izlozene da vidimo i mi sto ne izlazimo iz kuce a pravimo se da smo zauzeti pa ne mozemo da dodjemo.

17. urose izbacite kasnije definicije koje su izlozene da vidimo i mi sto ne izlazimo iz kuce a pravimo se da smo zauzeti pa ne mozemo da dodjemo.

I mi što imamo žene koje nas ne puštaju na reviju ...

18. BB pitaj ljubavnicu, možda te ona pusti;)

19. Nema je Kosmopolita da je pitam :)))

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.