Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
uuuuuhuhuhu zna l ona za ovo?
Елем, чуо сам да нема пушења у КСТ-у. Да ли је онда неумесно ако заинтересоване колегинице позовем у парк код Правног?
Uroše, mrMune, jebiga, u Leskovcu sam a posla preko glave. Ma ima dana više nego kobasica. Viđaćemo se :) Slikajte da vidim kako je bilo, kačite slike na FB ili ovde na temu, kako god.
Ni ja ne mogu doći.
urose izbacite kasnije definicije koje su izlozene da vidimo i mi sto ne izlazimo iz kuce a pravimo se da smo zauzeti pa ne mozemo da dodjemo.
To će biti urađeno posle izložbe, kao i prošli put.
Елем, чуо сам да нема пушења у КСТ-у. Да ли је онда неумесно ако заинтересоване колегинице позовем у парк код Правног?
Daaaaaaaaa, nema više purnjanja u KST-u, pušači crknite :))))
Dankane, možemo sa kolegnicama i iza KST-a, nije problem :))))
Uroše, mrMune, jebiga, u Leskovcu sam a posla preko glave. Ma ima dana više nego kobasica. Viđaćemo se :) Slikajte da vidim kako je bilo, kačite slike na FB ili ovde na temu, kako god.
Fotkaćemo, samo ne znam da l' ćemo smeti da kačimo ovde :))) Na Fejsu sigurno :))
Ајмо сви на купање! И добро трљајте!
A gde se ovo odražava? Ja bih da poarčim tamo malo para da kupim pića za mene i drguove.
Uroše, hoću da blistaš kao beba!! :D
ribam, ribam, sve se puši, perem glavu, vrat i uši!! :D
Муне, идемо иза КСТ-а!!! Још само колегинице да се јаве. Мсм, мени препун инбокс, не знам како је код тебе. Морамо неку селекцију додрадимо ноћас.
Теодора рибај док све не скинеш, а онда пређи на фине радове.
hahahahha...
ja to tebi dajem ideju šta da pevaš dok se ribaš, ja sam to već odradila, i odoh u Lalandiju...pa se gledamo sutra...znak raspoznavanja - crveni karanfil ;)
А у пичку материну, јебени ретардирани закон за веверице!
http://www.youtube.com/watch?v=Fu_Muq1Tom0
OVO DA SE PUŠTAAAAAAAAAAAAAAA
Важи се! Ја морам да узмем онај сунђер за кола, неће ова чуда да се скину никако...
ma kuhinjsku žicu, bre!! :)
nemam karanfil, al imam crvenu kosu, jel može to? ;)
Laže, nema kosu.
GAMBY, da li zaista moraš sve da odaš??
oke, nužda zakon menja, će turim šeširče...
Зависи како ти буде мирисала коса.
Uroše, nisi moj tip.
Полако, док се запијеш мало.