opa nikola, znaci castis! e mogli bi bobija i dzankija i luli, u stvari sve koji ne dolaze, da ukljucimo video linkom!!! msm, jel to klub studenata TEHNIKE ili sta?!?! :P :))))))
a sta bre ovaj dane palamudi, niko mu ne dolazi od ekipe?! koje ekipe?! sta ne dolazi ni dzimi, ni predrazinjo, ni javio, ni energija? zivo me zanima sta to ljudi imaju pametnije da rade u subotu u 7 uvece? .... svasta....
a sta bre ovaj dane palamudi, niko mu ne dolazi od ekipe?! koje ekipe?! sta ne dolazi ni dzimi, ni predrazinjo, ni javio, ni energija? zivo me zanima sta to ljudi imaju pametnije da rade u subotu u 7 uvece? .... svasta....
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Moja lepša polovina i ja ćemo doći danas sto posto. :)
Ондак се видимо тамо :))
Obavezno :)))))))
Ljudi bila penzija! DOLAZIM!
Не могу доћи, а искрено бих волео да дођем.
Лепо се проведите.
Lepo se provedite.
opa nikola, znaci castis! e mogli bi bobija i dzankija i luli, u stvari sve koji ne dolaze, da ukljucimo video linkom!!! msm, jel to klub studenata TEHNIKE ili sta?!?! :P :))))))
E to je lepo. Druženje. I bilo je vreme je da se negde izađe subotom uveče.
Prijatan provod Vukajlijaši.
Где сам ја рекао да не долазим? :)
ocete imati nalepnice na levoj sisi sa nikovima?
hahhahahahah
sos, ja cu na desnoj, veca je!
dzimi, rekao je da niko iz njegove ekipe ne dolazi. ja tebe nekako ubrajam u "njegovu/nasu" ekipu...
joj bre ne znam sta da obucem!!!! :P
Predrazinjo dolazi, čuo sam se sa njim. Častim lemajo,, kad mi penzosi nismo bili široke ruke!!!
То што Данкан сере као фока, а скоро као Дотер, то је друга прича.
Треба да организјемо такмичење на ревији:
Ен Дотер - Данкан Фергусон
па да видимо ко може веће говно да искаки. :)
e pa eto, znam ja da dolaze ljudi, stvarno je smarac..... mrtva trka dzimi, mrtva trka....
Nešto oskudno, svi te molimo :)))))
Mi ce da posmatramo reviju iz fotelje.
е у колико сати да доЏем?
E, Mrmune, ja ubeđujem cimerku da dođe, al' ona se nešto nećka... :))
Ja sam čula neku insajdersku vest koja me mnogo obradovala, pa će da dođem, samo zbog toga.