Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
A, ne. Ne radim ja to na prvom sastanku.
Ja ne dolazim, nema pecenja.
Правила постоје да би се кршила.
Platiš pivo?
Преговори су се покренули с мртве тачке.
Zavisi... Platiš pivo?
Zavisi... Platiš pivo?
ЛОЛ, ово ме подсети на покојног Шонета Алкоса блејача из мог краја, који је ваздан стајао на вратима подрума пића и дочекивао муштерије његовим чувеним. "Ај ми платиш литар вина, е".
Миа бела сињорина е!
LJOLJ! :))
VATRU GAZIM SAMO DA TI JE MAZIM, GLAVU GUBIM KAD TI CVETNU VULVU LJUBIM!
Кнез још није дефинисан. Нема смисла, и Курта и Мурта јесу а легенда прескочена...
javite valjaju li zenske ili je to samo stereotip.
Ја изгледа нећу доћи...
Данк не зезај. Ледени прошли пут су биле супер, неће ваљда сад да кваре просек...
:)))
Озбиљно. Сморио сам се. Нико од људи са којима сам у свакодневном контакту не долази. И они који су требали, отказаше ми данас. Кој ћу курац...
Што отказују? Изгледа да ће бити мање људи но што сам мислио...
Неко посао, неко приватне обавезе, неко прокоцкао све паре(знамо ко је тај), Цара има нови пројекат у НС, неко је далеко... И тако...
Па у најгорем случају сутра можда испадне нека туча, то може да се гледа, тако да оно, нема смора хахахах!!!
Ма, јок. Жене са Вуке су мање пичке од мушкараца са сајта. Једино ако се оне побију, ови мушки лелемуди нема шаје :)
Још боље! Одма иде шешир у круг да скупимо кинту за базен на надувавање и чоколаду!