ТУРЦИ И СУНЕТИЗАЦИЈА: Друштвени паразит или само стереотип?

1. Bolje je jebati nego tucati, kad tucaš, možeš da razbiješ jaje.

2. Ја могу да свучем капу кад оћу, па да будем гологлав. А ви курац можете да навучете!

3. Ako vam to nesto znaci sa "gologlavim" je bilo malo lakse dostici vrhunac. Ali to je samo misljenje jedne devojke..

E zna Virtual sa zene misle, samo ih treba "otvoriti" da to priznaju. Ono, kod zena je uvek u pitanju to "otvaranje".

4. Joj kako me ispizde ljudi kad promijene naziv jebene teme, ali svaki jebeni put. Mrš!

5. Virtual, ali to nikako ne znaci da se devojke vise primaju na njih, posebno ne zbog toga! To je samo tako slucajno ispalo.. I apsolutno je subjektivno.

6. Znam pufnice, znam da zene uzivaju mozgom a ne .... necim drugim. Poznajem odlicno i zenski mozak i zensko telo. Znam da je VAMA bitno nesto sto mi muskarci nikada necemo shvatiti. To moze biti trenutak, miris, boja, rec, sala, kompliment, tisina.... ko zna. Znam i to da ni VI ne mozete da predvidite sta je to sto ce vas sutra zapaliti. Tako funkcionisete i to je zakon.

Ima jedna stvar kod muslimana (ovo je ozbiljno) koja je zanimljiva zenama. Nije gologlavi sup. Musle znaju bolje od drugih da ispletu tu nevidljivu mrezu oko zene, da je smotaju, da je joj naprave privid harmonije, komfora i uzivanja. Tu se krije njihov sarm. Srbi to ne umeju.

7. Primaju se zbog tradicije! Turska krv je to! Uzas...

8. Musle znaju bolje od drugih da ispletu tu nevidljivu mrezu oko zene, da je smotaju, da je joj naprave privid harmonije, komfora i uzivanja.

Ua generalizaciji!

9. I tebi bi bilo sve zanimljivije da čitav život provedeš u feredži, krijući pogled od ostalih muškaraca.

10. Ua generalizaciji!

Jeste. Zato sto je to stvar njihove tradicije, kulture i vere. Ali ima tu i zamka za zene a na nacionalnu korist. Zena je BOG dok ne rodi 7-8-10 deteta, a kada se to desi ona nije vise BOG nego postovano bozanstvo. Sa 10 deteta ona je rob i mora ziveti po pravilima koja se tada menjaju. Ona je u drugom planu, a u prvi plan dolaze mladje koje tek treba da rode tih 10 komada. I tako ....

11. Nije 10 komada, može i manje. E sad, ja sam čuo kad oženiš drugu ženu, sa ovom prvom više nemaš ništa, i tako slažeš. Po zakonu možeš da imaš onoliko koliko možeš da uzdržavaš.

12. Ја могу да свучем капу кад оћу, па да будем гологлав. А ви курац можете да навучете!

TO!

13. Сад озбиљно, ја мислим да се ложе на њих зато што им остали мушкарци завиде.

14. Zašto da im zavidimo?

15. Ја могу да свучем капу кад оћу, па да будем гологлав. А ви курац можете да навучете!

Mozes ti kurac da svuces.

Сад озбиљно, ја мислим да се ложе на њих зато што им остали мушкарци завиде.

E TO! GM.

16. Zašto da im zavidimo?

17. Ne mog da čitam od početka. Nepoznat mi ovaj pojam sunetizacija, je l to kad ti ga neko sune ili kkk (kaj koj kurac)?

18. Zašto da im zavidimo?

Зато што се жене ложе на њих. Логично.

19. Чек, чек... А да ли овде причамо о Селџуцима, Османлијама, немачким Турцима или Курдима?