ТУРЦИ И СУНЕТИЗАЦИЈА: Друштвени паразит или само стереотип?

1. Slavk0
    Куда де ова тема људи?

a ti baš zapeo da se vratimo na obrezivanje? :) ili bi radije na Onura?

2. Ал' брате, да видиш како сад јебем!

TO! Slavce. Ne znaju neobrezani. Ne vredi se ubedjivati. Nego mogle bi zene da prozbore koju na ovu temu. Ali njima izgleda, kao i uvek, nedostaje ono sto se zove iskrenost.

3. ТУРЦИ: Друштвени паразит или само стереотип?

Па то јесте тема :)

4. Мени је омиљена сцена са Николасом кад Мр. Герисон каже деци " Монголи су номадско племе из Азије и не треба их мешати са монголоидима, као што је на пример Николас Кејџ".

Ахахаха! Тај рад! :))

5. Наравно, Џими, хтео сам да испаднем малициозан према Славку :)

6. Nego mogle bi zene da prozbore koju na ovu temu. Ali njima izgleda, kao i uvek, nedostaje ono sto se zove iskrenost.

уместо да лепо признају оз којих побуда воле Турке, оне траже затварање теме. Класична реакциона формација.

7. OBRISANO

8. Е, вас двојица сакатих, имате ону епизоду Пена & Телера о обрезивању. У њој имате описан поступак "како вратити кожуру". Не ваља да идете около гологлави, нарочито зими. А ни лети.

9. Наравно, Џими, хтео сам да испаднем малициозан према Славку :)

Ти не разумеш да је то Траволта.

10. Кад Војтек и ти вратите Траволту, односно бркатог Турчина на аватаре, престајем да бојкотујем читање ваших дефиниција!

11. Ти не разумеш да је то Траволта.

Тачно тако. Зашто би неко ставио Николу Скејџа уместо Траволте?

12. Е, вас двојица сакатих

Ахахах! ТО!

13. Кад Војтек и ти вратите Траволту, односно бркатог Турчина на аватаре, престајем да бојкотујем читање ваших дефиниција!

Што кењкаш? Пре два сата си ми коментарисао једну дефиницију :)

Тачно тако. Зашто би неко ставио Николу Скејџа уместо Траволте?

Зато што је Никола алтер-его Траволтин!

14. Е, вас двојица сакатих

haha, GM kad bi ti znao koliko to zene vole sutra bi se sunetio. Izmedju ostalog zene se pale na Arape i Turke bas zbog Gologlavog Supa. Jednostavno ne mogu mu odoleti.

15. Што кењкаш? Пре два сата си ми коментарисао једну дефиницију :)

Он коментарише али за инат неће да оцени.
    То је тај тип људи што се претерано ложи на фудбал.

16. Izmedju ostalog zene se pale na Arape i Turke bas zbog Gologlavog Supa. Jednostavno ne mogu mu odoleti.

??? Ko ti je ovo rekao?

17. Морам се сложити Зџимијем овај пут.

18. mirišem li ja to neko žensko na ovoj temi ili me još jebe hors od sinoć? :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.