ТУРЦИ И СУНЕТИЗАЦИЈА: Друштвени паразит или само стереотип?

1. ee, ni ja se ne slažem sa tim... kod mene u naselju, jedna žena se sunetila i umrla posle 2 dana :)
    citat iz "Lepa sela lepo gore": "Jebaće nam obrezani majku..."
    bogme, kako ste krenuli...

2. Људи бре, мени се десило следеће,
    С намером дођох на хирургију, код најцењијег уролога у граду, породичног пријатеља иначе.
    Припремише ме(оголише) за операцију.
    Уведоше ме у операциону салу. Тамо сам затекао тог доктора, асистента неког, 2 медицинске сестре и две рибе са медицинског, на пракси.
    И знате како се оно људи боје тих сусрета са докторицама и медицинским сестрама, када је курац у питању.
    Значи, не да ми се није дигао, него је био мањи и од маковог зрна. Убила ме љута брука.
    Нећу пуно тупити о операцији, боли к'о сам ђаво, почевши од анстезије(игла у главић) па до сецкања скалпелом који ужасно боли упркос локалној анестезији.
    Најгоре од свега ми је било када сам излазећи из болнице, срео ове две студентице у пролазу. Спустио сам поглед када сам пролазио поред њих а онда, када су прошле поред мене, сам се окренуо и видео да су се и оне окренуле за мном и да се хињски кикоћу.
    Грозно сам се осећао.

3. jedna žena se sunetila i umrla posle 2 dana :)

Druze Tito ti to malo prcas, a?

4. Slavkane, svaka tebi čast. Da si ti nama živ i zdrav.

Definitivno u Aboridžine.

5. Ma bježim ja u Aboridžine, tamo valjda ne sunite.

Tamo rade i gore stvari sa kurčevima! Buše, udaraju kamenjem. Ma ludilo!

6. Druze Tito ti to malo prcas, a?

samo malo, sa neobrezanim ;)

7. Џими

Брате, мене то жешће фрикује. Не видим зашто би се неко обрезивао. Тако једном лику оперисали чукљеве, нешто кренуло наопако и морали да му одсеку ногу до кука.

Ljudi to najčešće rade zbog poremećaja kao što je fimoza ili, ne daj Bože, parafimoza...

Za neupućene, suženje kožice.

8. Slavko

(игла у главић)

Ne daje se anestezija u glavic, nego u koren penisa, ali ispod koze i ne boli mnogo. Nema potrebe u glavic pa ne seku njega jebo te.

9. Значи, не да ми се није дигао, него је био мањи и од маковог зрна. Убила ме љута брука.

Ахаха! :) Просто не знаш шта је горе.

Нећу тупити о операцији, боли к'о сам ђаво, почевши од анстезије(игла у главић) па до сецкања скалпелом који ужасно боли упркос локалној анестезији.

Једи измет, Славко, јбт!
    Најежих се!

Најгоре од свега ми је било када сам излазећи из болнице, срео ове две студентице у пролазу. Спустио сам поглед када сам пролазио поред њих а онда, када су прошле поред мене, сам се окренуо и видео да су се и оне окренуле за мном и да се хињски кикоћу.
    Грозно сам се осећао.

НАравоученије: Отићи у други град.

10. Где је корен пениса? Ма мене су боцнули негде при врху, шта знам. Био је онај застор па нисам ништа видео. И боље што нисам.

11. Ne daje se anestezija u glavic, nego u koren penisa, ali ispod koze i ne boli mnogo. Nema potrebe u glavic pa ne seku njega jebo te.

Pa gde nam je ta Mileva (iz narodne izreke) sad kad nam najviše treba??

12. мањи и од маковог зрна

čim neko spomene sjeckanje

13. Ljudi to najčešće rade zbog poremećaja kao što je fimoza ili, ne daj Bože, parafimoza...

Za neupućene, suženje kožice.

Знам, моји триповали да имам то кад сам био мали.
    А нисам имао. Не знам који им је био пимпек.

14. Просто не знаш шта је горе.

Мајкеми.

15. Slavko, pogled Nikolasa, na tvom avataru, govori sve.

16. Slavko, pogled Nikolasa, na tvom avataru, govori sve.

Ал' брате, да видиш како сад јебем!

17. Мени је омиљена сцена са Николасом она кад га запале у филму The Wicker Man.
    http://www.hotflick.net/flicks/2006_The_Wicker_Man/006TWM_Nicolas_Cage_117.jpg

18. Куда де ова тема људи?

19. Мени је омиљена сцена са Николасом кад Мр. Герисон каже деци " Монголи су номадско племе из Азије и не треба их мешати са монголоидима, као што је на пример Николас Кејџ".

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.