Kako se ponašate u životu van Vukajlije?

1. Још сам хоћи уживо.

2. Najljubavnija tema.

3. Ja nisam pricljiv uzivo. Zapravo jesam, ali u pravom drustvu - u drustvu koje nije moje obicno cutim. A najcesce nisam u svom pravom drustvu.

4. Ja sam tezak kreten...Ovde sam normalan.

5. Kakve gej izjave ljubavi:)

Predosećao sam skretanje s teme već na prvoj krivini. :)

6. Лицимури одвратни! Смета вам што се млади воле, презирем вас!

7. dvoje su se tako smuvali :)

8. Smeta im ljubav kao, a u stvari bi da orgijaju. E ne može bolan

9. Stvarno urodila plodom ona gej parada otad sve vise gej izjava ljubavi na sajtu i pre neki dan vidim neka riba vodi psa obucenog u neku dzemperčić sa gej srcem

10. Па нека је. Ја Џимију, Цари и Могши никад то нисам крио. А златне резерве су ми одувек Фацафаца и Предражињо, а то сам им данас и признао. Одговор на ауторово питање је, да. Латентни сам дерпе и у РЛ, шта ћу кад сам појебао све најбоље рибе око себе... А и носим розе.

11. e moj Dušane, gejišemo se mi već dugo, kakva crna parada.

Rejalno, ja sam Gejčina ipo a na paradu nisam išao, tek akd dostigne moj nivo!

12. Lullaby

Najljubavnija tema.

Види најновију дефку. :Д

13. Sasvim obican i sasvim prosecan i totalno srecan, normalan, mlad covek bez ijednog problema u zivotu.

14. Stivene, djeluje tema, a? :)

15. Ви сте само љубоморни што се ми волимо, а вас нико не воли. :P

16. dane, to se na engleskom zove bromance :)))))

17. Ja uživo više psujem, jer je efektivnije nego ovako kad pišem... Ali sam govedo i o'đe i uživo

18. @Stiven
    Neka ljubavi, neka.

19. Ви сте само љубоморни што се ми волимо, а вас нико не воли. :P

Jest vala mene ni mama ne voli oćel biti nekog seksa na reviji ša mislite

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.