Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ali u nekoj pivnici gde sme da se pusi! :)) Zbog pusenja smo pobegli/isterani iz KST-a.
Zar ti nisi prestala da pusis? :D
GOOOL
Jesam, ali se saosecam. :)) Kada pusacima nije prijatno, onda nikom nije prijatno. :)
TO BREEEEEEEEEEE
Onda pivnica, da se i alkosi osecaju prijatno. :)
Tako je! Uvek mi bude neprijatno kada neko pije sok u mojoj blizini. :)
DA
Isto! Osetim se ugrozeno! :D
Na parove razbroj s'! :)))
Gogooo!! :))
Kako je,Pufi? :)))Šta mi radiš? :))
Nista posebno dzabalebarim, razmisljam da kupim stado i da cuvam ovce na nekom proplanku... :D Nema mi Cakija, pa sam tuzna, nije isto bez nje... :/
Sta se radi, kako zivot? :)
PARE
Nigde žive duše...
Aaaaa moj modernista...:( što su je banovali?
Učinili su joj uslugu, sad ima više vremena za učenje :)
AOUUAOAOAOAUAOAOAU
Ihh..obrisali joj defke, a ona se iznervirala...i (za)sad je nema ovdee..a legenda je..svega mi.. :(
Pravda za Cakanu Postmodernistu! :)
PRAVDA ZA CAKANU POSTMODERNIST!