Spustio se svemirski brod u blizini jednog sela u centralnoj Srbiji.
Ispred kuće sede dva seljaka. Prilazi im vanzemaljac :
- Zdravo . Ja sam Saturn .
- Deder Aleksa , sipaj jednu Saturnu .
Ispiše oni . Muškarci gledaju nekud u stranu . Opet će vanzemaljac:
- Ja sam Saturn.
- Aleksa ... sipaj još jednu Saturnu.
Opet oni ispiše, opet muškarci gledaju nekud u stranu...
- Ljudi!!! Ja sam vanzemaljac!!!
- Aleksa ... nemo' više da sipaš Saturnu.
Овај сам сад негдје прочитао и нисам баш извалио суштину, а изгледа ми потенцијално прејак. Има ли дубља суштина и ко ју је пронашао?
ЕДИТ: Сконт'о сам.
ХАХАХАХАХААХАХХА
ЕДИТ 2: Није баш толико пресмијешан ал' морао сам се уватит за дроб од смија да не испаднем глуп. Хехе.
Išla 15ogodišnjakinja šumom, u sred noći. Odjednom, neko ju je dohvatio s'leđa, skinuo i počeo da siluje.
Kad je završio, ona je rekla: Ajde dobro, oprostiću ti što si me silovao, samo mi daj upaljač da pripalim cigaru.
I, kako je bljesnuo plamen upaljača u mraku, silovatelj prepozna lice djevojčice...
- Mirjana ćero, pa ti pušiš?!
udje bosanc u javnu kucu i plati gospođu, ali mu predloze i da ih, dok je on obradjuje, ladi crnja. Jebe ti bosančeros, ali kurva ni da brekne. Poludi bosanac pa kaže crnji da se zamene. Cranje jebe pa rastura, ova vrišti kao da je kolju tek će bosanac:
-Je l' vidiš kako se ladi pizda ti materina
Siđe Hrist na zemlju ponovo, pojavi ode pravo u Moskvu, kuc kuc na vrata Crkve svetog Vasilija...
- Ko je to?
- To sam ja, Isus Hrist!
- Oooo, Spasitelju!!! (izađu Rusi na ulice, osana i tako to, cveće, slavlje, sve što ide).
Zatim ode u Rim, kuc-kuc na vrata Bazilike svetog Petra.
- Ko je to?
- To sam ja, Isus Hrist!
- Oooo, Spasitelju, čekali smo te!!! (izađu Talijani na ulice, osana i tako to, cveće, slavlje, sve što ide).
Ode odatle u Srbiju, kuc-kuc na vrata neke random crkve, izlazi pop sav krmeljav.
- Ko je to?
- To sam ja, Isus Hrist!
- Ženo, donesi čekić i eksere, onaj se opet otkačio.
Otišao Mujo u Španiju i sad uđe u restoran kad ono konobar prolazi pored njega i Muji to zamiriše, Zovne on konobara:
-Šta je to što tako odlično miriše?
-Gospodine to su vam bikova muda.
-Ok, mogu li i ja dobiti jedna?
-Gospodine korida je samo jednom dnevno, možete jedino naručiti za sutra.
Naruči Mujo i dolazi sutradan, donosi njemu konobar, ono Suva, neukusna, žilava, uopšte ne mirišu, Zovne on konobara:
-Šta je sad ovo ovo uopšte ni ne liči na ono juče?
-Pa gospodine ne pobijeđuje čovijek svaki dan.
Svjetsko takmičenje vatrogasaca, u superfinalu Švabe, Ameri i Mujo sa svojom ekipom; pobjednik dobija 100 000 $.
Počinju Švabe gasiti požar u nekoj zgradi, to ti je organizacija, bez galame, svako radi svoje, izvlače povrijeđene, gase vatru.... Kažu sudije - trebalo vam je pola sata.
Počinju Ameri, dolazi odmah 20 kamiona, tu su razne vrste pjene, gasova, vode, oprema.... ugase požar za 20 minuta.
Dolaze Bosanci, zaleće se stari vatrogasni FAP i zakucava se u prizemlje zgrade ko tenk. Izlaze oni iz kamiona, odmah mlate jaknama, lopatama, krampovima, tu je galama, vrištanje, psovanje matere, boga, zvijezda, sunca, ali sve gotovo za 5 minuta.
Pitaju novinari Muju: Bravo! Šta ćete sa osvojenim novcem?
-Paaaa.... prvo ćemo kupiti nove kočnice za FAP!!!!
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Koji sladoled nisu jela deca iz doma?
-Porodični!
Ispred kuće sede dva seljaka. Prilazi im vanzemaljac :
- Zdravo . Ja sam Saturn .
- Deder Aleksa , sipaj jednu Saturnu .
Ispiše oni . Muškarci gledaju nekud u stranu . Opet će vanzemaljac:
- Ja sam Saturn.
- Aleksa ... sipaj još jednu Saturnu.
Opet oni ispiše, opet muškarci gledaju nekud u stranu...
- Ljudi!!! Ja sam vanzemaljac!!!
- Aleksa ... nemo' više da sipaš Saturnu.
Овај сам сад негдје прочитао и нисам баш извалио суштину, а изгледа ми потенцијално прејак. Има ли дубља суштина и ко ју је пронашао?
ЕДИТ: Сконт'о сам.
ХАХАХАХАХААХАХХА
ЕДИТ 2: Није баш толико пресмијешан ал' морао сам се уватит за дроб од смија да не испаднем глуп. Хехе.
aj matere ti objasni ga. :D
Па ова двојица контају да се разбио од раџе и трипује да је ванземаљац.
pa to sam skontala, al najjače da je to poenta? sranje vic onda :D
Išla 15ogodišnjakinja šumom, u sred noći. Odjednom, neko ju je dohvatio s'leđa, skinuo i počeo da siluje.
Kad je završio, ona je rekla: Ajde dobro, oprostiću ti što si me silovao, samo mi daj upaljač da pripalim cigaru.
I, kako je bljesnuo plamen upaljača u mraku, silovatelj prepozna lice djevojčice...
- Mirjana ćero, pa ti pušiš?!
udje bosanc u javnu kucu i plati gospođu, ali mu predloze i da ih, dok je on obradjuje, ladi crnja. Jebe ti bosančeros, ali kurva ni da brekne. Poludi bosanac pa kaže crnji da se zamene. Cranje jebe pa rastura, ova vrišti kao da je kolju tek će bosanac:
-Je l' vidiš kako se ladi pizda ti materina
HAHAHAAHHAHAHAHAHA, koliko je to star vic
Meni i dan danas smešan a čuo sam ga pre nekih 3 do 4godine
Žali se drug drugu:
Brate, ostavila me đevojka zbog pokera, ali mislim da blefira..
---------------------------------
Zašto Isus nebi mogao da jede kikiriki?
- Ispadao bi mu kroz rupe na rukama.
---------------------------------
Jebu se brat i sestra..
Kaže brat: Bolja si od majke.
- Znam, rekao mi je tata.
Siđe Hrist na zemlju ponovo, pojavi ode pravo u Moskvu, kuc kuc na vrata Crkve svetog Vasilija...
- Ko je to?
- To sam ja, Isus Hrist!
- Oooo, Spasitelju!!! (izađu Rusi na ulice, osana i tako to, cveće, slavlje, sve što ide).
Zatim ode u Rim, kuc-kuc na vrata Bazilike svetog Petra.
- Ko je to?
- To sam ja, Isus Hrist!
- Oooo, Spasitelju, čekali smo te!!! (izađu Talijani na ulice, osana i tako to, cveće, slavlje, sve što ide).
Ode odatle u Srbiju, kuc-kuc na vrata neke random crkve, izlazi pop sav krmeljav.
- Ko je to?
- To sam ja, Isus Hrist!
- Ženo, donesi čekić i eksere, onaj se opet otkačio.
Otišao Mujo u Španiju i sad uđe u restoran kad ono konobar prolazi pored njega i Muji to zamiriše, Zovne on konobara:
-Šta je to što tako odlično miriše?
-Gospodine to su vam bikova muda.
-Ok, mogu li i ja dobiti jedna?
-Gospodine korida je samo jednom dnevno, možete jedino naručiti za sutra.
Naruči Mujo i dolazi sutradan, donosi njemu konobar, ono Suva, neukusna, žilava, uopšte ne mirišu, Zovne on konobara:
-Šta je sad ovo ovo uopšte ni ne liči na ono juče?
-Pa gospodine ne pobijeđuje čovijek svaki dan.
Svjetsko takmičenje vatrogasaca, u superfinalu Švabe, Ameri i Mujo sa svojom ekipom; pobjednik dobija 100 000 $.
Počinju Švabe gasiti požar u nekoj zgradi, to ti je organizacija, bez galame, svako radi svoje, izvlače povrijeđene, gase vatru.... Kažu sudije - trebalo vam je pola sata.
Počinju Ameri, dolazi odmah 20 kamiona, tu su razne vrste pjene, gasova, vode, oprema.... ugase požar za 20 minuta.
Dolaze Bosanci, zaleće se stari vatrogasni FAP i zakucava se u prizemlje zgrade ko tenk. Izlaze oni iz kamiona, odmah mlate jaknama, lopatama, krampovima, tu je galama, vrištanje, psovanje matere, boga, zvijezda, sunca, ali sve gotovo za 5 minuta.
Pitaju novinari Muju: Bravo! Šta ćete sa osvojenim novcem?
-Paaaa.... prvo ćemo kupiti nove kočnice za FAP!!!!
perfekat, futur i prezent sede u kafani i deru se na konobara: koliko ti vremena treba!!!
Hahahaha. Dobar. :D i neobičan.
Anketiraju dva beskućnika. . .
- Gde živiš
Nigde
- A ti ?
Odmah pore njega
Polagala Bosanka vozacki,i vozi ona vozi i kaze joj instruktor "aj sad odje puni desno " a Bosanka ce "PUUUUF....PUNULA SAM "
Zećanka ili Bosanka? xd
Koja je razlika izmedju Smarka i filma?
- Film se razvija.
:0
Xaxaxaxa