Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ја коначно схватам да је глупост постала једна од уметности. ти си предводник новог таласа!
zhajce, jel boljelo kad si pao?
eo jedan, svež:
Ide tip pustinjom i vuče kamilu sa sobom. Šetaju oni dugo, i normalno, čoek se napalijo ko zmaj, i hoće da opali kamilu, al se ova stalno izmiče. Jednog dana, naiđu njih 2 na oazu sa mnogo vode, i vide da se neka devojka davi tu. Izvuče on devojku iz vode, ova se popne na njega i pita ga može li šta da uradi da se iskupi. Tip kaže:''Pa moš, aj pridrži kamilu dok je jebem''
Šta radi narkoman zimi?
-Skanka se, gudra se, i igla se u snijegu... :)
Мени га стари прич'о кацам у основној био.
Шта је црнац на суду?
-Крив наравно.
Зашто се црнци не играју у песку?
-Зато што их мачке стално закопавају.
Шта ради црнац кад је болестан?
-Па бере памук.
Зашто су убили црнца?
-Како зашто?
Na Gazeli gužva, svi automobili stoje. Jednom čoveku neko kuca na prozor. Ovaj otvara prozor i pita:
-Šta se ovo dešava?
- Ma, teroristi oteli celu vladu i ministre, pa traže 10.000.000 evra, ili će da ih poliju benzinom i zapale, pa skupljamo.
- I, koliko ljudi daju?
- Pa tako, litar-dva... Kol'ko ko ima. :)
Evo jedan glup, ali suvi kvalitet.
Dogovaraju se kokoske da naprave zurku. Pita jedna kokoska: Kolko para se daje za zurku? Kaze druga: Ko-ko-ko-da!
Да наставимо низ
http://www.youtube.com/watch?v=StSI3Jb_Mj4
не каки јебачу, онај Џериков је солидан, а и они ресистички изнад лолол
Хахахаха има добрих на клипу, не сери. :Д
Ниси ваљда стварно пустио клип?
Пустио и слушам већ 15 минута. :Д
и лептејебо
Daj, Jebaču, iskuliraj malo sa teme za viceve i smešne slike sa tim šta je smešno-šta nije, oladi više
Daj, Jebaču, iskuliraj malo sa teme za viceve i smešne slike sa tim šta je smešno-šta nije, oladi više
+1000
Нечу.
Aj molim vas, recite mi. Jel se bar sami nasmejete na svoje viceve? ali iskreno
Molim da se suptilno u PVT zamole Vučica i Zhajk da ne postuju na ovoj temi. Bolje da u mesec dana padne jedan vic nego ovo...
sunshine slažem se sa tobom. Ja sam inače fin, povučen momak. Kad god postoji rasprava o tome dal je nešto smešno ili ne, ja ćutim. Al ovde nema rasprave. Ubiše temu..
Isto sad kad bi neko napisao "idu dva mrava i odoše" i ispod: ahhahha.. Pa fala bogu da bi reko da je tuka i glup ko kurac i tu nema rasprave, eto u tome je poenta.
Vaku finu temu unište ljudi. Ja kad nemam šta da postavim ne postavim mesec dana ako treba.