Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. - Mama, tata odlučio sam da živim sam!
    - Pa to je odlično, sine!
    - Da! Koferi su vam ispred vrata!

2. Зашто глувонема особа дрка левом руком?

- Зато што десном уздише.

3. Molim da se suptilno u PVT zamole Vučica i Zhajk da ne postuju na ovoj temi. Bolje da u mesec dana padne jedan vic nego ovo..

Ne bih da zvucim kao neko pravopisno zakeralo sa Blica, ali potkrao ti se lapsus - umesto "na ovoj temi" svakako si hteo reci "na ovom sajtu".

4. sunshine

Molim da se suptilno u PVT zamole Vučica i Zhajk da ne postuju na ovoj temi. Bolje da u mesec dana padne jedan vic nego ovo...

Zhajk je otvorio ovu temu, a vucica je jedna od retkih koja se drzi pravila iz prvog posta...

ako hocete drugaciju temu od ove napravite sami

5. Жајк отворио?

6. lol, zajebo sam se, al covek pravila nije krsio, stoji i dalje

7. Dolaze dečko i devojka u bioskop i dečko traži dve karte.
    Blagajnik kaže: "Jel za Hobita?"
    Dečko: "Ne, ne, to mi je riba."

8. Да знаш да сам помислио да је стварно дупли од овог лика Бранкаје. То је тај стил:
    http://vukajlija.com/izreka/18783

9. На којој страни су правила? Или мислиш на једно правило да морају да буду глупи вицеви?

10. Zhajk je otvorio ovu temu, a vucica je jedna od retkih koja se drzi pravila iz prvog posta...

ako hocete drugaciju temu od ove napravite sami

i sta sad? zato sto je neki zhajkov predak prije 5 godina otvorio temu u kojoj trazi viceve tipa sjede dvije babe u mraku dodje treca i upali svjetlo, mi treba da ispastamo?
    obrisite jebeni prvi post, ili ga editujte i ne kenjajte

11. ne mozemo da brisemo, moramo ostati, radikalno dosledni

12. Doktor "dao" ženi najviše još jednu noć, i ona se sva raspilavila pa kaže mužu:"Hajde da ne spavamo uopšte! Hajde da se "volimo" cele noći poslednji put...", a on će:"Pa tebe boli uvo, ti ne moraš sutra da ustaješ za posao!"

13. Molim lepo još jednom sve autore kojima se ne svidja šta postavljam,da pročitaju PRVI POST TEME.
    I nemamo više o čemu da pričamo
    ali neću više ni stavljati .. da sam pretero,pretero sam,ali nisam ništa kršio.

14. SOSE PICKO PRODO SI SE ZA PARE!

15. Šeta mama sa malim sinom i sretne svoju zgodnu prijateljicu. Mama kaže sinu:
    - Hajde, poljubi tetu
    - Ne želim!
    - Ma hajde, šta ti je, poljubi je.
    - Neću, tata je juče to isto probao i dobio šamar!

16. joj kako su dobri ti vicevi o decijim biserima... :)

17. ajde jericho i ostali, dosta spema, pricamo viceve malo, salimo se...
    jericho, ti treba da znas da gde su mladi, tu je i sala

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.