Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. Kako se zove bosanka što radi u računovodstvu ?
    Sabira

Bosanac što ne puši ?
    Nedim

Bosanac što radi u tajnoj organizaciji ?
    Sikret

Bosanka na Difu ?
    Sadifa..

2. Dolaze lik i zenska na blagajnu kina.
    Dobar dan, molim vas dvije karte.
    Za Hobita?
    -Ne, to mi je cura..

3. faco, ima taj na prethodnoj stran'ci :D

edit
    hHAHAHHAHA sanšajn, ojebo

4. Faco, taj ima na prethodnim stranama :)

5. Lista Mujo plejboj i govori fati: "Sta mislis zeno da probamo nesto novo, mozda nebi bilo lose da ti svoju sumicu obrijes?"
    a Fata ce na to: "Biz ba budalo jedna, pa da mi se citavo selo smije!"

TOO KURSADZIJE!

Da nije spam..

Kaze cerka tati:
    - Tata, tata, sinoc me je silovao deda mraz!
    Tata:
    - Ho, ho, ho!

6. faco, ima taj na prethodnoj stran'ci :D

Специјално, да се не би понављали вицеви, сваки пут прије него што окачим неки одем пар страна уназад да провјерим. На прошлој сигурно није, можда на трећој одзада :)

7. ahhahahahahaha
    joj cjepidlake!

8. Смијеш се враголанко, свиђам ти се

9. e pu, mrzim kad sam tako očigledno
    suptilnost, majo, suptilnost!

10. 'Ел се буним? Не буним се. Значи ово оно то и тако то...

Вучице, обрисао сам ти вицеве. Ометаш Видру и мене док разговарамо. Окачи касније.

11. :P Važi. A što ne uzmete PVT? :)

12. Па да виде и шире народне масе кол'ко сам шмекси

13. Vidra i Faca to su <3 dva, ljubili se grlili se sve do pola dva, oprali su zube da se bolje ljube, oprali su ćebe da se bolje jebe!

14. evo jedan kul citat,da ne skrećemo s teme!
    "Books are useless! I only ever read one book, 'To Kill A Mockingbird', and it gave me absolutely no insight on how to kill mockingbirds! Sure it taught me not to judge a man by the color of his skin…but what good does that do me?"

15. Mala Vidra
    evo jedan kul citat,da ne skrećemo s teme!
    "Books are useless! I only ever read one book, 'To Kill A Mockingbird', and it gave me absolutely no insight on how to kill mockingbirds! Sure it taught me not to judge a man by the color of his skin…but what good does that do me?"

Одличан цитат, сутра вече ћу га уз пиво и Новицу Здравковића испричати другарима.

16. Радјард Куплунг
    Mala Vidra
    evo jedan kul citat,da ne skrećemo s teme!
    Одличан цитат, сутра вече ћу га уз пиво и Новицу Здравковића испричати другарима.

http://media.tumblr.com/tumblr_m4h1kcs1Ut1r5gvhx.gif

17. jako se bojim tog gifa
    al ozbiljno :D

18. Ja imam fobije od plastičnih lutaka, a taj gif je strava i užas, proganjaće me u snovima.

Elem, vic koji mi je Faca bezosećajno obrisao radi njegove komunikacije sa vidrom:

Sede dve sove na grani, kad ce jedna:
    -Huuuuu!
    A druga ce na to:
    -Idi u pizdu meterinu al me uplasi!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.