U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Kako se zove bosanka što radi u računovodstvu ?
Sabira
Bosanac što ne puši ?
Nedim
Bosanac što radi u tajnoj organizaciji ?
Sikret
Bosanka na Difu ?
Sadifa..
Dolaze lik i zenska na blagajnu kina.
Dobar dan, molim vas dvije karte.
Za Hobita?
-Ne, to mi je cura..
faco, ima taj na prethodnoj stran'ci :D
edit
hHAHAHHAHA sanšajn, ojebo
Faco, taj ima na prethodnim stranama :)
a Fata ce na to: "Biz ba budalo jedna, pa da mi se citavo selo smije!"
TOO KURSADZIJE!
Da nije spam..
Kaze cerka tati:
- Tata, tata, sinoc me je silovao deda mraz!
Tata:
- Ho, ho, ho!
Специјално, да се не би понављали вицеви, сваки пут прије него што окачим неки одем пар страна уназад да провјерим. На прошлој сигурно није, можда на трећој одзада :)
ahhahahahahaha
joj cjepidlake!
Смијеш се враголанко, свиђам ти се
e pu, mrzim kad sam tako očigledno
suptilnost, majo, suptilnost!
'Ел се буним? Не буним се. Значи ово оно то и тако то...
Вучице, обрисао сам ти вицеве. Ометаш Видру и мене док разговарамо. Окачи касније.
:P Važi. A što ne uzmete PVT? :)
Па да виде и шире народне масе кол'ко сам шмекси
Vidra i Faca to su <3 dva, ljubili se grlili se sve do pola dva, oprali su zube da se bolje ljube, oprali su ćebe da se bolje jebe!
Iih :)
evo jedan kul citat,da ne skrećemo s teme!
"Books are useless! I only ever read one book, 'To Kill A Mockingbird', and it gave me absolutely no insight on how to kill mockingbirds! Sure it taught me not to judge a man by the color of his skin…but what good does that do me?"
http://media.tumblr.com/tumblr_lw16aa5eFB1qcysa6.jpg
"Books are useless! I only ever read one book, 'To Kill A Mockingbird', and it gave me absolutely no insight on how to kill mockingbirds! Sure it taught me not to judge a man by the color of his skin…but what good does that do me?"
Одличан цитат, сутра вече ћу га уз пиво и Новицу Здравковића испричати другарима.
Mala Vidra
Одличан цитат, сутра вече ћу га уз пиво и Новицу Здравковића испричати другарима.
http://media.tumblr.com/tumblr_m4h1kcs1Ut1r5gvhx.gif
jako se bojim tog gifa
al ozbiljno :D
Ja imam fobije od plastičnih lutaka, a taj gif je strava i užas, proganjaće me u snovima.
Elem, vic koji mi je Faca bezosećajno obrisao radi njegove komunikacije sa vidrom:
Sede dve sove na grani, kad ce jedna:
-Huuuuu!
A druga ce na to:
-Idi u pizdu meterinu al me uplasi!