U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Idu 3 nevine devojke pustinjom,jedna sa 3 kapljice vode, druga sa 2 kapljice i treća sa jednom kapljicom vode. Idu oni tako, i devojka sa jednom kapljicom kaže onoj sa 2 kapljice vode.
-Sušim se, daj mi jednu tvoj kapljicu.
- Ne, treba i meni.
Sasuši se ona sa jednom kapljicom, i nastave tako dve devojke pustinjom, drugoj se sasušila 1-na kapljica i kaže ovoj sa 3 kapljice da joj pozajmi jednu:
- Ne može, trebaju i meni.
I tako se sasuši ona sa 2 kapljice i umalo posle toga i ona sa 3 kapljice.
Idu 3 nevine devojke pustinjom,jedna sa 3 kapljice vode, druga sa 2 kapljice i treća sa jednom kapljicom vode. Idu oni tako, i devojka sa jednom kapljicom kaže onoj sa 2 kapljice vode.
-Sušim se, daj mi jednu tvoj kapljicu.
- Ne, treba i meni.
Sasuši se ona sa jednom kapljicom, i nastave tako dve devojke pustinjom, drugoj se sasušila 1-na kapljica i kaže ovoj sa 3 kapljice da joj pozajmi jednu:
- Ne može, trebaju i meni.
I tako se sasuši ona sa 2 kapljice i umalo posle toga i ona sa 3 kapljice.
http://www.occidentaldissent.com/wp-content/uploads/2010/07/zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.jpg
Ulazi plavuša u pekaru i pita:
- Šta imate za jelo?
- Samo momenat...
- Dobro, dajte mi dva momenta i jogurt.
Тата, шта је абортус?
-Питај сестру..
Али, ја немам сестру.
-Па о томе ти и причам...
Politički nekorektan:
Socijalizam: Imaš dve krave. Vlada uzme jednu da je da nekom drugom.
Komunizam: Imaš dve krave. Vlada uzme obe i da ti mleko.
Fašizam: Imaš dve krave. Vlada uzme obe i proda ti mleko.
Nacizam: Imaš dve krave. Vlada uzme obe i ubije te.
Birokratija: Imaš dve krave. Vlada uzme obe, jednu ubije a mleko prolije niz odvod.
Kapitalizam: Imaš dve krave. Prodaš jednu i kupiš bika.
Anarhija: Ukradeš susedovog bika i ubiješ vladu.
Вучице, пробаћу да ти објасним ово фино, да ме не схватиш погрешно.
Вицеви које пишеш су много лоши. Нису смешни. Углавном су то фазони које сам неким случајем чуо од неке особе старије од 60 година.
Исто важи и за Жајка, или како се већ чита ник. Ово је једна од ретких тема које пратим на овом сајту (што доста говори о квалитету сајта у последње време) и буквално се не сећам да сам прочитао нешто што сте вас двоје написали што ми је бар мало деловало смешно.
ma ja se više smejem ovim ljudima što stavljaju ove glupe viceve hahahahahha
oj kuku meni
e ovakvih imam i u društvu, ne znaju vic dobar da ispričaju pa se valjamo od smeha njihovoj gluposti hahahahahahahah
"Idu dva konja i jedan pogine a drugom majka zabrani u školu."
i onda mi hahahahahahahahhahhhahahahahahahhahhaahahhaah
Pita plavuša svoju drugaricu crnku:
- Šta znači 'never mind'?
- Nije važno
- Važno je, reci mi
Kako Bosanci zovu patuljke?
-Raja do jaja.
Јуче ми је овај виц друг испричао 7, словима седам пута. После седмог пута сам се смејао ко нездрав, више због интерпретације, ал покушаћу да пренесем.
Питају они цигана која му је омиљена боја. И питају га: која ти је омиљена боја? Црна. А сок? Може!
ахахахахахаххахахаххахахахаххахахахахахахаххахахахахахаххахахахахаххахахахахах јеботе како је добро
E ovaj sigurno niste čuli do sada:
Tri debela Nemca
Išla tri debela Nemca i naiđu na dva tipa. Pita jedan tip:
• Ko su ovi?
• 3 debela Nemca - kaže drugi.
Prvi debeli Nemac zapamti "3 debela Nemca". Idu oni dalje i sretnu dve žene kako se svađaju. U tom trenutku jedna od njih reče:
• Zbog dve kašike brašna!
Drugi debeli Nemac zapamti "zbog dve kašike brašna". Malo kasnije, 3 debela Nemca ugledaju neku porodicu. Deca zapitkuju oca kuda će ići, a on će:
• Idemo u zabavni park!
• Ura! Tamo još nismo bili! - obraduju se deca.
Treći debeli Nemac zapamti "ura, tamo još nismo bili". Najzad, dođu 3 debela Nemca u neko selo i nabasaju na mrtvaka. Baš tada, stižu panduri i osumnjiče 3 debela Nemca za ubistvo. Jedan pandur pita 3 debela Nemca:
• Ko je ubio ovog čoveka?
• 3 debela Nemca - reče prvi debeli Nemac.
• Zašto? - pita opet pandur.
• Zbog dve kašike brašna! - kaže drugi debeli Nemac.
• E, zbog ovog ćete na doživotnu robiju! - ogorčeno će pandur.
• Ura! Tamo još nismo bili! - odgovori treći debeli Nemac.
Е људи иде бубњар и вија га басиста бубњар бежи а басиста еј стани не знаш ко те јури а бубњар стани ти да не знаш ко те јури хохохахохахохаохохо
A pazi ovaj na sličnu foru od onog:
Izlazi žena iz salona lepote a ispred je čeka suprug i on upita:
- Šta bi, ne rade danas?
Šta se radi kad poližeš najmekšu cupi na svetu?
- Vratiš pelenu.
Šta je Severina bila pre nego što je postala popularna ?
-Pevačica.
- Pa vezao sam je i otisao u kafanu.
Банија.
Елем, не пиешем...
http://www.youtube.com/watch?v=fMgm_veKEEY
Evo jedan sa interneta to jest sa TDI radija..
Sedi Tazran na obali reke, izležavase . Kad pojavi se krokodil, samo okice vire i kaže Tarzanu "E Tarzane, puši kurac" i sakrije se ponovo, to jest potone.
Tarzan gleda ko je to rekao, zvera okolo, nikoga nema. I to se desilo još par puta i Tarzan skonta da to radi krokodil i kao pridje malo reci još i kao spava a prati kad će krokodil da izadje.
I izadje krokodil, Tarzan skoči na njega, poče da ga udara bije mlatara sa njim. Uvuče mu ruku u usta i skroz kroz organe do repa i izvrne ga ko naopako da bude i baci ga u reku ponovo. Kad će krokodil: E tarzane, šipu racku
Zhajk se ne bi postideo ovog vica :P
Puši kurac, priznaj pičko da je smešan :D
E tako vas volim :) Odličan naslov teme
A pazi ovaj na sličnu foru od onog:
Izlazi žena iz salona lepote a ispred je čeka suprug i on upita:
- Šta bi, ne rade danas?
коначно, коначно, еј! фала богу и од тебе нешто онако да можеш да кажеш "хехе" (дакле да кажеш, не да се насмејеш баш, ал' добро).
за жајка нормалан виц још увек представља интеграле у математици, а он стао у трећем разреду.
каже овако:
путује неки брод, тера и услед олује се све сјебе, и преживи један човек само. и попне се он на даску тако, плута данима, и наједном га море нанесе до острва. он сав срећан, преживео, легао ту и љуби песак, кад одједном ка њему трчи племе домородаца. помисли он у себи "у јеботе, сад сам најебао", и почне да бежи, кад му се јави бог и каже "ниси још најебао. узми копље од једног домороца и убиј поглавицу". реши он да послуша бога, отме копље домороцу, рокне поглавицу, сви стали забезекнуто и јави му се бог опет "е сад си најебао".
знам да је био, него чисто да подсетим да постоје и добри вицеви, сем жајкових и вучициних.