Кад смо већ код плагијатора, ушао Фатал Ерор у кафану са ортаком из Русије, и сад тај ортак наручује пиће и каже "Одна водка, пожалуйста" а Фатал каже "Једну вотку, молим".
AHAHHAHAAHHA koja pobeda! I još kaže '' ja ne pijem votku da bih se napio, da bih bio ''ha.ha''. Mene votka navodi na razmišljanje!'' lolol
Кад смо већ код плагијатора, ушао Фатал Ерор у кафану са ортаком из Русије, и сад тај ортак наручује пиће и каже "Одна водка, пожалуйста" а Фатал каже "Једну вотку, молим".
Uđe čovjek u kafić i popije piće. Pozove konobara da plati.
- 99 dinara, reče konobar.
Čovjek da 100 dinara i čeka kusur. Konobar mu na tacni donese 1 dinar i kurton. U redu dinar, ali zbog čega kurton?
Na to će konobar:
- Da ne bi pravio takve škrtice.
Vozi se tip sa devojkom u BMW-u, i on će u jednom momentu:
• Joooooojj, moram da ti kažem nešto..
• Šta, šta?
• Oženjen sam i imam dete!
• Uplaši me, pička ti materina, ja mislila da BMW nije tvoj, budalo jedna!
Upada maskiran i naoruzan covek u banku.
Otvaraj sef, kaze uplasenoj zeni na salteru.
Ali gospodine...
Otvaraj kad kazem ili cu te ubiti.
Ali gospodine ovo je banka sperme...
Otvaraj kad kazem.
I zena otvori sef.
Kaze covek, uzmi onu bocicu i popij...ili cu te ubiti.
Ali gospodine to je sperma.
Pij, kad kazem ili cu te ubiti.
I zena sta ce, popije.
Covek skida masku.....vidis draga da mozes, samo neces.
bio neki tender i jave se turčin, njemac i još jedan. i daju ponude za gradnju. turčin daje ponudu od 1 miliona. njemac daje 2 miliona. pitaju ga, što 2 miliona kada turčin može da završi za 1. ali, mi smo njemci, odgovori ovaj, mi sve po standardima, naši radnici nose šljemove i tako... treća ponuda 3 miliona. kako 3 kad i njemac može za 2. a ovaj će, jedan tebi, jedan meni a jedan turčinu da završi posa.
Јесте да виц има 100 година али ми паде на памет.
-Оче, грешила сам.
-Знам, ћери, гледао сам.
AHAHHAHAAHHA koja pobeda! I još kaže '' ja ne pijem votku da bih se napio, da bih bio ''ha.ha''. Mene votka navodi na razmišljanje!'' lolol
Decko: Hoces igrati Loreal?
Devojka: Kako se to igra?!
Decko: Ja te jebem, a ti vices: "Jer ja to zasluzujem!"
POBJEDA! PO-BJE-JEBENA-DA!
Ulaze hemičar i njegov prijatelj u kafanu i ovaj kaže : "I'll have some H2O.", a drug mu kaže : "I'll have some H2O too.". I drug mu umre od trovanja.
ахахахахах тоо!
Pita romče oca da mu objasni razliku između džaba i besplatno, a otac mu veli ' Vidiš jebot'matersvooju, ti si iš'o u školu besplatno, ali džaba!'
Ide metalac ulicom. Jebo mu pas mater da mu jebe.
HAHAHAH to lole!
Uđe čovjek u kafić i popije piće. Pozove konobara da plati.
- 99 dinara, reče konobar.
Čovjek da 100 dinara i čeka kusur. Konobar mu na tacni donese 1 dinar i kurton. U redu dinar, ali zbog čega kurton?
Na to će konobar:
- Da ne bi pravio takve škrtice.
Gdi si Dogi?
Evo jednog glupog...
Pošto su legli, muž počne da "napada" ženu...
-Pusti me, sutra idem kod ginekologa, neću da se brukam!
Posle 30 sekundi.
-A je l' ideš i kod zubara?
EDIT: Znam da je ispravno idem ginekologu i idem zubaru, ali ovako je životnije...
Zasto sijamski blizanci cesto idu u Englesku?
- Da bi ovaj drugi malo vozio.
хахахаха добар
Ide čovek niz brdo i vidi kako se uporedno sa njim kotrlja ženska glava i on kaže:
- Gde si ti pošla ženska glavo.
Vozi se tip sa devojkom u BMW-u, i on će u jednom momentu:
• Joooooojj, moram da ti kažem nešto..
• Šta, šta?
• Oženjen sam i imam dete!
• Uplaši me, pička ti materina, ja mislila da BMW nije tvoj, budalo jedna!
http://i.imgur.com/dDSHS.jpg
Upada maskiran i naoruzan covek u banku.
Otvaraj sef, kaze uplasenoj zeni na salteru.
Ali gospodine...
Otvaraj kad kazem ili cu te ubiti.
Ali gospodine ovo je banka sperme...
Otvaraj kad kazem.
I zena otvori sef.
Kaze covek, uzmi onu bocicu i popij...ili cu te ubiti.
Ali gospodine to je sperma.
Pij, kad kazem ili cu te ubiti.
I zena sta ce, popije.
Covek skida masku.....vidis draga da mozes, samo neces.
Kako se zove zemunski vrhovni vodja ?
Diluj Loma
Čovek: Doktore, imam amneziju !
Doktor: Šta imaš ?!
Čovek: Šta imam?
http://www.dodaj.rs/f/2/VY/4YLO46en/dasdsa.jpg
Принт-скрин, јер писање смара...
bio neki tender i jave se turčin, njemac i još jedan. i daju ponude za gradnju. turčin daje ponudu od 1 miliona. njemac daje 2 miliona. pitaju ga, što 2 miliona kada turčin može da završi za 1. ali, mi smo njemci, odgovori ovaj, mi sve po standardima, naši radnici nose šljemove i tako... treća ponuda 3 miliona. kako 3 kad i njemac može za 2. a ovaj će, jedan tebi, jedan meni a jedan turčinu da završi posa.