Pezose, pročitaj prethodnu stranu. Sumnjam da bi njima isto to rekao jer sam ti ja nekim čudom, koji ni ja ne razumem, zapala za grlo.
Jesam li u pravu? :)
al meni je najjače što se ona trudi da sama smisli tako neki vic haha, izmisli ga u glavi ili nekom drugom organu i onda ga napiše....drugi su takođe većinom glupi, al već su svi čuli za njih, a ona kao izmisli svoj vic haha
Зашто су албанци постали шиптари?
.
.
.
Чули да иду Срби и убијају по азбучном реду...
Gospodine, sačekajte jedan sekund da vas pitam nešto?
Koga češ ti bre da vaspitaš???
Kako se zove indijanac sa tri pera?
Triper.
evo pokazo sam sad vic mom keru, ni on se nije nasmejao...samo digo nogu i zapišo mi lap top i otišo
Haha, Pezosov ker se upišao od smijeha.
Pezose, pročitaj prethodnu stranu. Sumnjam da bi njima isto to rekao jer sam ti ja nekim čudom, koji ni ja ne razumem, zapala za grlo.
Jesam li u pravu? :)
ovu temu treba spaliti napalmom
Пезосе, Вучица не пише ав-ав вицеве, него само оне који терају на пишање.
al meni je najjače što se ona trudi da sama smisli tako neki vic haha, izmisli ga u glavi ili nekom drugom organu i onda ga napiše....drugi su takođe većinom glupi, al već su svi čuli za njih, a ona kao izmisli svoj vic haha
Hahaha dobar vic Pezose. Bolji nisam čula. Hahahaha, pukoh od smeha.
Ako ti toliko smetam ZAOBIĐI ME!
Nisam pričao vic Vukice...
Eee, koja si ti dokona osoba, idi radi nešto i ne smaraj narod svojim postovima.
Šta radi zemunac u novom mercedesu?
- Vozi ga dok ga ne uhvate.
hahaha opet sranje vic :D
bolje da sam pušio ćaletu nego što sam ga pročitao
o.O
Ide kauboj pustinjom, naidje na pusku i dobro mu dodje.
Banana kaže vibratoru: Šta se ti treseš, neće tebe pojesti.
-Konobar, molim vas jedan čaj bez limuna.
-Žao mi je, nemamo limuna. Može li bez nečeg drugog?
http://www.ana.rs/forum/index.php?PHPSESSID=3fbd994127f42a13c220b4796bbf1e53&topic=10187.0
аааајмо жене, транслокација
Da li je običaj da se na svaki koji nam je glup izjasnimo o tome? Mene bi to smorilo, ima zilion na temu Muje i Hase.
Znaš, bili Mujo, Hasa i Srbin. Mujo jebo Fatu, Hasa nije ukapirao, a Srbin ih sve zajebo.
hahahaha
:'(
Marcipan, ako ti se neki ne sviđa, moraš da naglasiš da je glup i da je autor glup i da treba dide da se obesi, bez toga nikako na ovu temu.
"Marcipanka na temi VICEVI"
http://www.vesti-online.com/data/images/2011-10-19/186888_luna-lu_f.jpg?ver=1319030134
Većina viceva je teško sranje, bolje da izdvojim samo one koji valjaju. :)
Skočimiš, jesi ti to smešan sada?