Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. Ушли педофил, силовитељ и некрофил у бар па је конобар одмах попио чашицу ракије...

2. Радјард Куплунг
    http://www.ana.rs/forum/index.php?PHPSESSID=3fbd994127f42a13c220b4796bbf1e53&topic=10187.0

аааајмо жене, транслокација

e baksuze, sad si im dao novu inspiraciju i izvor genijalnih viceva

3. e baksuze, sad si im dao novu inspiraciju i izvor genijalnih viceva

Nisu svi loši tamo. Evo ja našao jedan dobar:

Ponestalo Muji i Fati strasti u vezi, i dođe ti Mujo solo kod bračnog savjetnika, takva i takva stvar, a ovaj mu kaže: Mujo, a jesi probo da je uzbudiš oralnim seksom? Ovaj kaže: Nisam, što ti je sad pa to? Eeeee, to ti je, kako da ti objasnim, kad je, ovaj (bio stidljiv taj bračni savjetnik)... Kada... ližeš tamo gde piški... Kapiraš?
    Oduševi se Mujo, ode kući, al eto ga ponovo kroz nekolko dana, sav utučen. Pita ga savjetnik: I, Mujo, kako sad situacija, jel Fata zadovoljna?
    Ma nikako, gosn savjetniče, olizao sam i pločice okolo, i ništa...

4. Ај ја ћу да пробам да дочарам један виц, мада је много бољи кад се прича јебига.

Дакле, требао татин син први пут да умочи. И сад како је татин синчић јелте, отишао код татице да га овај посаветује. Објаснио како се ту и ту одржава жураја у кућној варијанти, како има та нека цава са којом је неко време, како има спаваћих соба и тако то. И ћале сад шта ће, зна да је овај мали бангав и да шта год да му каже има да испари до тад. Каже он њему да кад дође до акције, да га некако зове мобилним, па ће ћале да му каже шта и како.

И би тако, мали отишао на журку, доватио се с малом, жвалавили се они тако и после одређеног времена кад је алкохол почео да их 'вата, она њега под руку и правац спаваћа соба. Улазе они онако пијани у собу, и у оном мраку клинац се саплете и ТРШ!!! Главом о зид, распуца аркаду и крене крв на све стране да шикља. Ова мала шта ће, где ће, брзо оде по неку помоћ, а мали брзо телефон да позове ћалета:

- А бре ћале, крв!
    - Крв??? ТО СИНЕ, ЦЕПАЈ САД!!!
    - ВАЖИ ЋАЛЕ!

http://www.getgreatcodes.com/graphics/funny/16/funnypic171.gif

ТРШ ТРШ ТРШ ТРШ ТРШ!

5. ТРШ ТРШ ТРШ ТРШ ТРШ!

Ahahahahahahahahaha! Kako dobar!

6. -Pitala ciganka cigu šta je to situacija.
    -Kaže, kako bi ti reko, dodžeš ti kuči, i zatekneš mene sa komšinicu Micu u krevet... E to ti je jedna neprijatna situacija...
    -Aha! Znači isto ako dodžeš ti i zatekneš mene sa komšija Miću to je situacija?
    -Eeeee pazi, nemo da mešaš situaciju sas batine...

7. Idu tri narkomana prugom. Jedan kaže: U jebote, al su niske ove stepenice... Drugi kaže: Jeste, a i gelenderi su niski. A treći kaže: Ma nema veze, evo ide voz!

8. Разговарају два гастабајтера:
    - Купио сам сину ауто! Тачније Пола, оног, Фолксвагеновог. Пет'иљаде евра!
    - Еееее мој ти! За те паре мог'о си целог да купиш.

9. Razgovaraju dva vanzemaljca tinejdžera:
    - Ej, gde si bio?
    - A, išao sam opet do Zemlje.
    - Ma ajde, i kako je bilo?
    - Smor. Cela planeta i dalje valja onaj papir. Ko ga ima više, pametniji je ho ho
    - Haha pa koliko si ti skupio?
    - Jebi se.

10. Upala ciganka u Nisavu i zapomaze: "Upomoc, upomoc ne umem se kupam!"

11. Ima i onaj kad upadne u Dunav i zapomaže: "Upomoć, upomoć ne umem se kupam!"

A ima i onaj kad upadne u Savu i zapomaže: "Upomoć, upomoć ne umem se kupam!"

Ima i za Tisu, al onda ja mislim da jednom kaže "upomoć", nisam siguran.

12. А има и кад су цигани направили ватерполо клуб и кад је требало да почне утакмица они сви почели да вичу: "Упомоћ, упомоћ, не знамо да се купамо!" Ахахахаха! А смешно је зато што је истина!

13. ХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА

14. Pusti covek jehovinog svedoka u kuci i pita "I sta sad?"
    a svedok kaze "Ne znam. NIkad nisam stigao dovde."

15. -Deco, sutra imate kontrolni zadatak!
    -Učiteljice, a šta ako sutra budem umoran od seksa? - pita Perica.
    - Ništa, Perice, pisaćeš zadatke drugom rukom.

16. Hahahahaha gospodo, odličan! :)

17. hahaahhahahahahah
    e, ovaj za jehovine svjedoke je odličan :D

18. Kako se zove obdanište za cigane ?
    - Cicigan.

19. hahaahhahahahahah
    e, ovaj za jehovine svjedoke je odličan :D

Плус кец.

Ево један што сам чуо скоро, а могуће је да је матор. Ко га јебе, ја га тек скоро чуо. Иде овако:

Хасо наслик'о своју прву слику и однео у галерију да је прода. Овај гледа и каже:

- Одлично изгледа за прву слику. Кажи ми како си је назвао?
    - Мујо у Тузли.
    - Аха. А ко је ова гола жена?
    - Фата.
    - Аха. А овај мушкарац преко ње?
    - То је Суљо.
    - Не контам, а где је онда Мујо?
    - Па у Тузли.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.